ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ασος με N/G η Ισπανία, άσος με N/G η Κροατία, άσος με 2-3 Goal Βέλγιο

Ασος με N/G η Ισπανία, άσος με N/G η Κροατία, άσος με 2-3 Goal Βέλγιο

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της Βραζιλίας στην κόντρα της με το Μεξικό και εκεί, αξίζουν προσοχής μόνο τα ειδικά πονταρίσματα…

 

 

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Καλό μήνα να έχουμε και το τι θα γίνει πλέον από εδώ και στο εξής στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, είναι μια ιστορία που αναμένεται με  ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αλλωστε δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα αυτή τη φορά, τον τίτλο του φαβορί τον έχουν θάψει για τα καλά όλοι οι γνώστες -και μη- του αντικειμένου και το μόνο που απομένει είναι να παρακολουθήσουμε τους αγώνες που απομένουν και να περιμένουμε απλά, η μπάλα να αποδώσει δικαιοσύνη.

 

Δικαιοσύνη βέβαια που επιτέλους, με την χρήση του VAR, έχει αρχίσει να εισβάλλει για τα καλά στην  καθημερινότητά μας… Ενα VAR το οποίο –να χαρώ εγώ- χαρίζει έντονες στιγμές, ένα VAR το οποίο αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ένα VAR το οποίο το κυριότερο, έχει λύσει τα χέρια των  διαιτητών όλης της υφηλίου. Πολύ απλά διότι ακόμη κι’ αν κάνουν λάθος, στην συντριπτική πλειοψηφία, αυτό μπορεί να διορθωθεί.

 

Πάμε τώρα να δούμε ποιες επιλογές μπορούμε να εμπιστευτούμε από τον θεσμό του  Μουντιάλ το διήμερο που ξετυλίγεται μπροστά μας (ρεπό η στήλη γαρ κάθε Δευτέρα…).

 

Στο Ισπανία – Ρωσία  λοιπόν, λέω ότι κάπου εδώ, η πορεία της Ρωσίας φτάνει στο φινάλε της. Οι Ισπανοί είναι μία –τουλάχιστον- κλάση ανώτερη σε όλες τις γραμμές, οι παίκτες της πιο έμπειροι και  πιο ποιοτικοί, με τον άσο να αποτελεί κατ’ εμέ μία αρκετά καλή επιλογή. Καλό και το «1-1 ημίχρονο-τελικό» παρεμπιπτόντως, όπως και το No-Goal, με 1-0 και 2-0 για τελικό αποτέλεσμα…

 

Στο βραδινό σημερινό παιχνίδι δε, το Κροατία – Δανία, επίσης έχω φαβορί και εννοείται πως αναφέρομαι στην  Κροατία. Λίγα πράγματα έδειξαν οι Δανοί, μάλιστα με μία καλή δόση τύχης προκρίθηκαν εις βάρος του  Περού και έχω την αίσθηση ότι δεν σκοράρουν καν σήμερα… Μου αρέσει το «1-1 ημίχρονο-τελικό», βάζω και το  «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην κάλυψη, αγοράζω και το No-Goal και σε ό,τι αφορά στο πιθανό τελικό σκορ, έχω το 1-0 μπροστά και το 2-0 για βοήθειες…Τips :

*** Ας περάσουμε και στις αυριανές κόντρες τώρα και στο Βραζιλία – Μεξικό, οι τιμές που κυκλοφορούν δεξιά κι’ αριστερά στο φαβορί, στην Βραζιλία, είναι για να ‘χαμε να κλαίγαμε στην κυριολεξία. Οι Μεξικάνοι έχουν μια χαρά αμυντική λειτουργία, έχουν και επικίνδυνες μονάδες στο αντεπιθέσεις και οι Βραζιλιάνοι οι αδελφοί μου, μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν. Λέω λοιπόν ότι  όποιος θα προτιμήσει τον άσο, πρέπει να τον καλύψει με το «Χ». Καλή η επιλογή του «Χ-1 ημίχρονο-τελικό», με το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» στην κάλυψη, καλά και τα 1-0 και 0-0 για τελικό αποτέλεσμα παρέα με το Under και το No-Goal…Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ 1

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ 1

ΒΕΛΓΙΟ - ΙΑΠΩΝΙΑ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. – 2-3 GOAL

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με το «1-1 ημίχρονο-τελικό» του Βελγίου και ένα με το 2-3 Goal του. Ενδεικτικά, με 15 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 30 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5)

ΤΡΟΜΣΟ – ΟΝΤ 1

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ 1

ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ Χ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ Χ ΗΜ. / 1 ΤΕΛ.

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ  - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ Χ

ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ Χ

ΣΑΝΤΝΕΣ – ΑΣΑΝΕ 1

ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 2

ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΑΟΥΚΑΣ Χ

ΤΟΡΟΝΤΟ  - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…Αλάτι & Πιπέρι:

*** Στο βραδινό αυριανό παιχνίδι τέλος, για να κλείνουμε σιγά-σιγά την Μουντιαλική αυτή σημερινή στοιχηματική ξενάγησή μας, στο Βέλγιο – Ιαπωνία, ισχύουν περίπου τα ίδια με το παιχνίδι της Βραζιλίας. Απαράδεκτες οι αποδόσεις στο φαβορί, με το Βέλγιο ναι μεν να έχει τον πρώτο λόγο όμως, να μην δικαιολογεί τις  τιμές που του έχουν φορέσει. Αλλωστε οι Ιάπωνες θα προσπαθήσουν να καλύψουν κάθε χώρο στο χορτάρι και από τρεξίματα αυτοί, άλλο τίποτα… Προσωπικά, θα κυνηγήσω το «1-1 ημίχρονο-τελικό», με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην κάλυψη, όπως  και τα 2-0 και 2-1 για τελικό αποτέλεσμα και παράλληλα, το 2-3 Goal…  

X