ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Απόλυτη στήριξη στον μεγάλο μας ηγέτη Ιβάν Σαββίδη»

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Απόλυτη στήριξη στον μεγάλο μας ηγέτη Ιβάν Σαββίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με την οποία στηρίζει απόλυτα τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη

Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερες ανακοινώσεις στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη δημοσιεύουν τα τμήματα του ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια καθολικής συσπείρωσης.

 

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τη συνολική προσπάθεια και έτσι εξέδωσε κι αυτός ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει πως θα σταθεί σαν «ασπίδα» προστασίας, δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη.

 

Αναλυτικά:

 

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ως θεματοφύλακας της ιδέας του Σωματείου, όπως αυτή γεννήθηκε το 1926 και γιγαντώθηκε εδώ και 92 χρόνια και ως «μάνα» της μεγάλης ασπρόμαυρης οικογένειας, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και ασυγκίνητος απέναντι στην κατάφωρη αδικία που υφίσταται το «πρωτότοκο παιδί της», το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη, μεγάλωσε τους ορίζοντές του και φοβίζει ξανά το αθηνοκεντρικό κατεστημένο.


«Αιώνιοι αντίπαλοι» και άσπονδοι εχθροί ξαφνικά ενώθηκαν απέναντι στον κοινό εχθρό από το Βορρά, τον ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ και ω του θαύματος η απόφαση πάρθηκε. «Ξεκληρίστε τον ΠΑΟΚ».


Επειδή, λοιπόν, αυτό που ζούμε όλες αυτές τις μέρες, το έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν και δε θέλουμε να το ξαναζήσουμε στο μέλλον.


Επειδή αυτό που συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, συμβαίνει αντίστοιχα και στα υπόλοιπα αθλήματα στο μέτρο που αναλογεί στο καθένα.


Επειδή δε θέλουμε να παρουσιαζόμαστε ως το «πρόβατο επί σφαγή».


Αλλά κυρίως, γιατί στην ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ και των οπαδών του προέχει η περηφάνια και  η αξιοπρέπεια από κάθε «μαστραπαδάκι»,- γι’ αυτό άλλωστε αυτός ο Σύλλογος διαφέρει τόσο πολύ-, και επειδή όταν «καίγεται» το σπίτι του «παιδιού» μας δεν μπορούμε να «σφυρίζουμε αδιάφορα».

 
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
 
Την αμέριστη και απόλυτη συμπαράσταση του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ολόκληρης της οικογένειας του Συλλόγου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά στο μεγάλο ηγέτη της Ιβάν Σαββίδη στον πόλεμο που δέχεται, θέτοντας στη διάθεσή του κάθε δύναμη αυτού του Συλλόγου. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα υπάρχει άριστος συντονισμός Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ στον κοινό αγώνα για την προάσπιση της ισονομίας και ισοπολιτείας στην ελληνική αθλητική κοινωνία. Οποιοσδήποτε πόλεμος ενάντια στον Ιβάν Σαββίδη, αποτελεί πόλεμο ενάντια στον ΠΑΟΚ και στον καθένα από εμάς προσωπικά.

 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

 
 
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 

X