ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ας μην μπαίνει άλλο στη φθορά τους

Ας μην μπαίνει άλλο στη φθορά τους

Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί για αυτούς που δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή αλλά και για την στάση του Ιβάν Σαββίδη

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αναρριχηθεί στην κορυφή συναντά τρομερά εμπόδια. Τα βιώνουμε σχεδόν σε κάθε ματς,  κάθε Κυριακή πλέον. Είναι πολλοί εκείνοι που δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, γιατί αποδεικνύεται ότι είναι ο μόνος ικανός να πάρει κεκτημένα σχεδόν ενός αιώνα: Το πρωτάθλημα από την Αθήνα.

 

Ωστόσο, είναι πλέον μεγάλο των δείγμα αγώνων για να μην φαίνεται ορατά ότι όσο ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο «τριπάκι» να παίξει το παιχνίδι όπως τον προκαλούν να τα κάνει οι μεγάλοι της Αθήνας, τόσο φθείρεται και αυτός χωρίς λόγος.

 

Φυσικά, δεν μπορεί να μην αντιδρά όταν αδικείται, δεν γίνεται να δέχεται αδιαμαρτύρητα κάθε αδικία, αλλά πρέπει να χαράξει μία πολιτική στην εικόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω ως σύλλογος.

 

Εκτιμώ ότι ακριβώς αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Βιεϊρίνια με την κίνηση του χθες να πει και στον μεγαλομέτοχο τον ίδιο ότι δεν είχε κανένα νόημα μία ακόμη αποχώρηση από το γήπεδο. Αφενός γιατί, ακόμη και με 0-0, που τελικά δεν ισχύει όπως ενημερωθήκαμε από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Κομίνης μέτρησε το γκολ , ακόμη θα ήταν στο κόλπο του τίτλου και αφετέρου γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

 

Ο Σαββίδης έχει βάλεικ εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, έχει στήσει την πιο ακριβή ομάδα ολων των εποχών, έχει σβήσει χρέη, σκέφτεται να κάνει γήπεδο, γιατί στ’ αλήθεια να μμπαίνει σαν μαινόμενος ταύρος στο γήπεδο; Φαντάζομαι τον προβληματισμό μου θα τον καταλάβει πρώτος απ’ όλους ο ίδιος όταν ηρεμήσει από την τεράστια ένταση με την οποία έζησε χθες το ματς. Σαφέστατα οι σφυγμοί χτυπάνε… κόκκινο όταν παίζεται σε ένα ματς ένας ολόκληρος τίτλος, αλλά σε όλα τα πράγματα στη ζωή πρέπει να χαράσσεται μία γραμμή  και να μπαίνει ένα όριο. Και προφανώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μετρώντας όλα όσα έχει καταφέρει στο διάστημα της παρουσίας του στον Δικέφαλο, θα καταλάβει ότι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ είναι να παραμείνει  η ομάδα που θα γουστάρουν όλοι όσοι αγαπάνε το

X