ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Άρθρο Γιώργου Ζαϊρη: Μεταγραφές θέλει αλλά όχι για να αποκλείσει την Ζίμπρου

Άρθρο Γιώργου Ζαϊρη: Μεταγραφές θέλει αλλά όχι για να αποκλείσει την Ζίμπρου

Σε μια εβδομάδα ακριβώς, ο ΠΑΟΚ πετά για την Μολδαβία για τον πρώτο κρίσιμο αγώνα της σεζόν.

 
Σε μια εβδομάδα ακριβώς, ο ΠΑΟΚ πετά για την Μολδαβία για τον πρώτο κρίσιμο αγώνα της σεζόν. Εκεί δηλαδή που θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση του στους ομίλους του Europa αντιμετωπίζοντας την Ζίμπρου.

Ο Δικέφαλος από την Δευτέρα, έχει δηλώσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές στην ΟΥΕΦΑ για τους δυο αυτούς αγώνες και μπορεί να κάνει μια προσθαφαίρεση, 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα…
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι λάθος να εστιάζουμε σε αυτό το γεγονός την προσοχή μας. Κάθε καλός παίκτης φυσικά είναι καλοδεχούμενος αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή την μεταγραφή για να περάσει το εμπόδιο των Μολδαβών. Σαφώς και χρειάζεται ενίσχυση, σαφώς και πρέπει να γεμίσει το ρόστερ του αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή θα μεγαλώσει την ψαλίδα που ούτως ή άλλως υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα της Μολδαβίας..


Απλά και επειδή έχει να γίνει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό, είναι λογικό ο κόσμος να αγωνιά και να περιμένει άμεσα νέες αφίξεις και ένας από αυτούς που περιμένουν είμαι και εγώ. Αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι και δεν αφορά την προετοιμασία που κάνει η ομάδα για να είναι έτοιμη την 21η Αυγούστου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όταν ο Αναστασιάδης μίλησε για μεταγραφή που θα μπορέσει να παίξει στο ματς με την Ζίμπρου, το έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη και από τότε έχει περάσει μια και πλέον εβδομάδα.


Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια ακριβώς εβδομάδα για να δέσει και άλλο και όπως φάνηκε και στο ματς με την ΚΠΡ είναι σε καλό δρόμο. Εκεί στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μια ομάδα πολύ πιο ποιοτική από την Ζίμπρου. Δεν έπαιξαν τα δεύτερα της ΚΠΡ. Άρα είναι αδικαιολόγητος ως αστείος ο πανικός κάποιων και το επιχείρημα ότι πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει μεταγραφή άμεσα για να περάσει τους Μολδαβούς.


Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα αυτό χωρίς να είναι υπερόπτης τόσο ο Αναστασιάδης όσο και οι ποδοσφαιριστές του και αυτό είναι μια καλή βάση για το  πώς προσεγγίζει τους δυο αυτούς αγώνες. Νομίζω ότι και αύριο στην Τούμπα απέναντι στην Ίντερ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και άλλα βήματα προόδου από την ομάδα που ολοκληρώνει την προετοιμασία της και είναι έτοιμη να ριχθεί στη μάχη.


Είμαι από αυτούς που φωνάζουν ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε ήδη το ρόστερ του γεμάτο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ ή να συμφωνήσω με όλους αυτούς που θεωρούν ότι χωρίς μεταγραφή ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα απέναντι στους Μολδαβούς.
 

X