ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Αρης ψάχνει «killer»

Ο Αρης ψάχνει «killer»

Από «κόσκινο» περνάνε στον Αρη τις επιλογές για την κορυφή της επίθεσης

Τον επιθετικό που θα έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να κάνει τη διαφορά ψάχνουν στον Αρη και προς αυτή την κατεύθυνση οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας κινούνται δυναμικά στο… παζάρι, έχοντας απλώσει “δίχτυα” κυρίως στη διεθνή αγορά.

 

Πρόθεση μάλιστα του Θόδωρου Καρυπίδη, όπως τη μετέφερε στους συνεργάτες του, είναι φέτος να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη του ούτως ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης μ’ έναν “killer”, άσχετα με το αν θα παραμείνουν ή όχι ο Γιουνές και ο Διαμαντόπουλος. Πρόκειται άλλωστε για μία γραμμή η οποία στερήθηκε βασικών επιλογών τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον Τυνήσιο να εμφανίζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να έχει μόλις τρεις συμμετοχές και “μοιραία” έτσι ο Νικολά Ντιγκινί κλήθηκε να σηκώσει όλο το βάρος.

 

Και ο Γάλλος το έκανε με μεγάλη μάλιστα αποτελεσματικότητα και προσφορά, παρότι δεν είναι η φυσική του θέση. Ουσιαστικά ο Αρης ήταν φέτος η μοναδική ομάδα που έβγαλε μεγάλο μέρος του Πρωταθλήματος δίχως καθαρό επιθετικό και η απουσία του φάνηκε σε πολλές αναμετρήσεις.

 


Αυτό το περσινό “λάθος” λοιπόν οι κιτρινόμαυροι καλούνται να το διορθώσουν τώρα με την απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος θα έχει το ένστικτο του “killer”. Οι αγορές στις οποίες έχουν επικεντρώσει -σε πρώτη φάση - το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Αρη είναι η Γαλλική, η Ισπανική και η Σουηδική, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει οτι κοιτούν αποκλειστικά αυτές, καθώς λες τις προτάσεις που φτάνουν στα χέρια τους περνάνε από “κόσκινο” μέχρι να καταλήξουν στον “εκλεκτό”.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/5)

X