ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Άρης: Προβάδισμα σε Μιλόσεβιτς

Άρης: Προβάδισμα σε Μιλόσεβιτς

Ο 34χρονος Βόσνιος φόργουορντ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «κίτρινων» οι οποίοι κατέθεσαν την πρότασή τους και περιμένουν την απάντησή του

Αν υπάρχει κάτι… σταθερό στις μεταγραφικές περιηγήσεις του Αρη στην τελευταία πενταετία, αυτό είναι το όνομα του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο 34χρονος Βόσνιος φόργουορντ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «κίτρινων» οι οποίοι κατέθεσαν την πρότασή τους και περιμένουν την απάντησή του.

 

Το έντονο ενδιαφέρον του Αρη για τον Μιλόσεβιτς δεν έχει την παραμικρή σχέση με την προσπάθεια άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει να έχει στο ρόστερ του παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

 

Ο Βόσνιος εντάσσεται στη συγκεκριμένη συνομοταξία καθώς συμπλήρωσε πενταετία στην Basketleague με τη φανέλα των ΑΕΚ, Προμηθέα Πατρών και Λαυρίου.

 

Στις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά, αλλά ο Αρης δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια απόκτησής τους. Στην τελευταία επαφή, κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση, η δε πλευρά του παίκτη μείωσε τις απαιτήσεις του και στις τάξεις των «κίτρινων» εκτιμούν ότι αυτή η υπόθεση θα έχει θετικό τέλος.

 

Οριστική εξέλιξη αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Στο πρόσωπο του Μιλόσεβιτς, ο Σούλης Μαρκόπουλος βλέπει μια εγγυημένη λύση κάτω από τα καλάθια, πέραν της ηγετικής προσωπικότητας του Βόσνιου η οποία αναδείχθηκε σε κάθε ομάδα από αυτές με τις οποίες συνεργάστηκε.

 

Η ελληνική αγορά και ο Μποχωρίδης

Οσο τα κασέ των Ελλήνων παικτών είναι σε υψηλό επίπεδο, ο Αρης θα έχει διακριτική παρουσία. Κι αν δεν είχε να διαχειριστεί την άρση του ban, θα είχε «γεμίσει» από ξένους παίκτες.

 

Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Το ζήτημα παραμονής του παίκτη μπορεί να τελειώσει σε… δύο λεπτά.

 

Να συμπεριληφθούν δηλαδή τα οφειλόμενα στο νέο συμβόλαιο. Και στο τέλος, λογικά, αυτό θα γίνει, αρκεί πρώτα να αποκατασταθούν οι σχέσεις καθώς το πρόβλημα βρίσκεται (πρωτίστως) εκεί.

 

Νέες επαφές με «Ντράγκι»

Πέρα από την προσυμφωνία με τον Σανικίντζε, για να μπει ο Αρης στον δρόμο άρσης του ban θα πρέπει να συμφωνήσει και με τον Τάντια Ντραγκίτσεβιτς. Προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν νέες επαφές. Ο παίκτης ζητά μεγάλη προκαταβολή, ο Αρης δεν μπορεί να την καταβάλλει και το ζήτημα είναι να πειστεί ο παίκτης.

 

Περιμένουνστη… γωνία οι πιστωτές

Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, ο Αρης θα κληθεί να διαχειριστεί τις προσφυγές των παικτών αλλά και τις αιτήσεις για την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής. Δεν είναι απλά θέματα, απαιτούν λεφτά για να λυθούν. Σχετικές αιτήσεις έχουν καταθέσει οι Πρίφτης, Τσαϊρέλης, την ίδια οδό σκέφτεται ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X