ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Άρης προχωράει, ο προπονητής κρίνεται από το αποτέλεσμα» (aud)

«Ο Άρης προχωράει, ο προπονητής κρίνεται από το αποτέλεσμα» (aud)

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για τον Σάββα Παντελίδη, τον Άρη και τον τίτλο του πρωταθλητή

Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί ο Σάββας Παντελίδης στον Άρη σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη χρειάζεται δουλειά και να κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον τίτλο του πρωταθλητή υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του κύριου αντιπάλου του που είναι ο Ολυμπιακός.   

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το Ερέρα: «Ο Ερέρα έφυγε. Ήρθε άλλος προπονητής. Ο Άρης προχωράει και έχει υποχρέωση να υλοποιήσει τους στόχους της».

 

Για Παντελίδη: «Ο προπονητής κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Τα αποτελέσματα λένε εάν είναι καλός ή όχι ένας προπονητής. Αυτή η νοοτροπία υπάρχει στην Ελλάδα».

 

Για το εάν μπορεί να βγει Ευρώπη ο ΠΑΟΚ: «Δεν είναι μια λέξη απάντηση. Για να βγεις χρειάζεσαι δουλειά. Παιχνίδι με παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, εσύ το κάνεις εύκολα με την απόδοση σου.

 

Για το εάν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ: «Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ αλλά ο κύριος αντίπαλος του είναι ο Ολυμπιακός. Είναι δύσκολο η ΑΕΚ να κοντράρει με βάση την εικόνα και τη βαθμολογία».

 

 

 

X