ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Άρης δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη» (audio)

«Ο Άρης δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη» (audio)

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ως τώρα δραστηριότητα του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας και τις ως τώρα κινήσεις του.

 

Ο πρώην τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε πως ο Άρης φέτος δείχνει πως κινείται βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού, ο οποίος αποτυπώνει πως πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να προχωρήσει στην Ευρώπη και να μπει στους ομίλους του Europa League.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις ως τώρα μεταγραφές του Άρη: «Με τις κινήσεις του ο Άρης δείχνει ότι φέτος υπάρχει πλάνο και δεν γίνονται κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Γίνεται μια προσπάθεια ο Άρης να κρατήσει παίκτες που χρειάζονται, όπως ο Ροζ, και να ενισχυθεί σε θέσεις που χρειάζεται παίκτες».

 

Για τον Τσέρτσι: «Σίγουρα χρειάζεται έναν παίκτη στη θέση του εξτρέμ, δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Τσέρτσι. Το ότι είναι δυνατό όνομα και έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αυτό είναι στα συν του. Δεν ξέρω γιατί είχε λίγες συμμετοχές στην Τουρκία πέρσι».

 

Για τις επικείμενες καλοκαιρινές μάχες στα προκριματικά του Europa League: «Αυτό που δείχνει σε πρώτη φάση, είναι ότι στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι η ομάδα να προχωρήσει στην Ευρώπη. Πρέπει να μπει στους ομίλους για να αποκομίσει οικονομικά οφέλη. Γι' αυτό προχωρά γρήγορα σε κινήσεις ώστε να είναι πιο έτοιμος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, ο στόχος είναι φαντάζομαι η ομάδα να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την Ευρώπη όπως πέρσι».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

 

 

X