ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αρης: Οι αποχωρήσεις θέλουν χρόνο

Αρης: Οι αποχωρήσεις θέλουν χρόνο

Οι Παυλίδης και Ιντζόγλου δεν είναι οι μόνοι που θα αλλάξουν περιβάλλον εργασίας

Ειλημμένη είναι η απόφαση των ανθρώπων του Αρη, ώστε να ελαφρύνει το ρόστερ. Η κουβέντα στους διαδρόμους της Αλκμήνης έχει ξεκινήσει, εδώ και καιρό, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε καμία εξέλιξη, τη στιγμή που γινόταν λόγος και για… εκπλήξεις.

 


Ηδη, τα τελευταία 24ωρα, η ομάδα μετρά δύο παίκτες λιγότερους, καθώς αποχώρησαν οι Παυλίδης και Ιντζόγλου, ενώ έντονη φημολογία συντηρείται και για τον Τζανακάκη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν.

 

Δεδομένο είναι ότι συζητήσεις θα γίνουν με δυο-τρεις περιπτώσεις παικτών (εκτός του Κρητικού μπακ), οι οποίοι σε πρώτο χρόνο δεν χωρούν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Θα χρειαστεί, όμως, χρόνος έως ότου έρθουν όσους θέλει η τεχνική ηγεσία, για να ξεκινήσουν στη συνέχεια οι επαφές.

 

Πρέπει, επίσης, να σημειωθεί πως είναι πιθανό να τεθεί, εκ νέου, θέμα παραμονής του Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όμως, κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό, αν κριθεί ότι πρέπει να περιοριστεί το μπάτζετ και ειδικά εφόσον θα δαπανηθεί σημαντικό ποσό για την έλευση του Μπράουν Ιντέγε.

 

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η ενδεχόμενη απόκτηση ενός ή ακόμη και δύο κεντρικών αμυντικών θα δημιουργήσει… συνωστισμό, κάτι που συνεπάγεται ότι και στα μετόπισθεν θα τεθεί ζήτημα αποχωρήσεων.

 

Μέχρι, όμως, να “κλείσουν” οι μεταγραφές δεν θα γίνει καμία κουβέντα με τους έχοντας συμβόλαιο. Επομενως, όσο γρηγορότερα ολοκληρωθεί η ενίσχυση, τόσο πιο άμεσα θα συνεχιστεί και η εκκαθάριση, βάσει του σκεπτικού που έχουν στην Αλκμήνης.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/6)

X