ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αργεντινή: Οδηγίες στους φιλάθλους για... καμάκι στις Ρωσίδες

Αργεντινή: Οδηγίες στους φιλάθλους για... καμάκι στις Ρωσίδες

Η αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε εγχειρίδιο με συμβουλές για φλερτ ων φιλάθλων της «αλμπισελέστε» στις γυναίκες της Ρωσίας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από σήμερα (16/5) ένα εγχειρίδιο που εξέδωσε η AFA και περιλαμβάνει ο δηγίες στους Αργεντινούς φιλάθλους για το πώς θα την... πέσουν στις Ρωσίδες γκατα τη διάρκεια του Μουντιάλ.

 

Η «αλμπισελέστε» παραμένει πάντα ένα από τα καυτά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και χιλιάδες φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για την βοηθήσουν προς την επίτευξη τους στόχου της.

 

Ομως η αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου προνόησε και για την ερωτική ζωή των οπαδών και στο εγχειρίδιο που έφτιαξε

 

οι οποίοι, όμως, πέρα απ' την παρακολούθηση των αγώνων, είναι πιθανόν να γνωρίσουν και τον... έρωτα της ζωής τους υπάρχει και ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο: «Τι να κάνετε ώστε να έχετε μία ευκαιρία με κάποια Ρωσίδα».

 

Ιδού και ο... πεντάλογος:

 

- Να είστε καθαροί. Όπως όλες οι κοπέλες, σε προσέχουν αν είσαι καθαρός και καλοντυμένος. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Δώστε προσοχή.

 

- Στις Ρωσίδες δεν αρέσει να τις βλέπεις σαν αντικείμενα. Πολλοί άνδρες, επειδή οι Ρωσίδες είναι ωραίες, θέλουν μόνο να την πάνε στο κρεβάτι. Όμως, είναι άτομα που θέλουν να νιώθουν σημαντικά και μοναδικά.

 

- Οι Ρωσίδες μισούν τους βαρετούς άνδρες. Εάν δεν έχεις θέματα να σχολιάσεις και σκέφτεσαι τι θα πεις μετά, δεν απολαμβάνεις την στιγμή που είσαι μαζί της.

 

- Να μην είσαι αρνητικός. Αποφεύγουν τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί.

 

- Να μην κάνετε τυπικές και αδιάφορες ερωτήσεις. Να είσαι αυθεντικός. Θέλουν να σε γνωρίσουν, να τους δώσεις πληροφορίες για σένα. Θυμήσου πως πολλές δεν ξέρουν για τη χώρα σου και γι' αυτό το λόγο έχεις πλεονέκτημα έναντι των Ρώσων.

X