ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αρχισε να εκπέμπει S.O.S.

Αρχισε να εκπέμπει S.O.S.

Ανεξαρτήτως της πρόθεσης ωραιοποίησης της κατάστασης, αυτή στην ΚΑΕ Αρης δεν είναι απλά δύσκολη αλλά πλησιάζει στα όρια της απελπισίας

Στην πραγματικότητα, το σήμα κινδύνου ήδη έγινε ορατό κι αν στο άμεσο μέλλον δεν βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης της εταιρίας, τα προβλήματα θα αποκτήσουν μορφή χιονοστιβάδας.

 

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει τόσο με τους τωρινούς παίκτες, άπαντες έχουν εισπράξει και τον μήνα Φεβρουάριο, όσο με το σταφ αλλά και την αδυναμία ανταπόκρισης στους διακανονισμούς με πρώην παίκτες.

 

Αυτό που φαίνεται είναι ότι, ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει φτάσει στα όριά του, αυτό διαπίστωσαν και πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε στο προηγούμενο διάστημα και από τα οποία ζήτησε τόσο την οικονομική συνεισφορά τους όσο και την ένταξή τους στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Η άρνηση των περισσοτέρων μάλλον δείχνει την έλλειψη πίστης για το μέλλον της όλης κατάστασης, κανείς δεν θέλει να εμπλέξει το όνομά του με ενδεχόμενο δυσοίωνο μέλλον.

 

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Γουλιέλμος δείχνει εγκλωβισμένος. Η… στοίβα των υποχρεώσεων απέναντι σε νυν και πρώην αθλητές προφανέστατα επιδεικνύει την αδυναμία χρηματοδότησης της εταιρίας και την ανάγκη «ανακάλυψης» συμπαικτών-χρηματοδοτών. Αν βρεθούν, έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση, οι συνθήκες θα αναγκάσουν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να μιλήσει δημόσια και να περιγράψει την πραγματική κατάσταση. Μέχρι στιγμής, επιδιώκεται η παρουσίαση μιας εικόνας η οποία δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια.

 

Ακόμη και η φετινή χρονιά θα κλείσει με ζημία, οπότε δεν γίνεται λόγος για μείωση των χρεών της ΚΑΕ. Οταν μάλιστα «επιτρέπεται» η κατάθεση αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ για ένα πολύ χαμηλό ποσό, αντιλαμβάνεται ο καθένας το μέγεθος του προβλήματος. Διότι αυτό που σίγουρα πλήττεται από την αίτηση, είναι το κύρος και η αξιοπιστία της εταιρίας.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X