ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Αραβες θέλουν (ξανά) τον Πρίγιοβιτς!

Ο Αραβες θέλουν (ξανά) τον Πρίγιοβιτς!

Το νέο ενδιαφέρον για εξαγορά των δικαιωμάτων του Σέρβου επιθετικού, ποια ακριβώς είναι τα δεδομένα

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία είχε κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

 

Τα χρήματα που προσφέρονταν, τόσο από τον ΠΑΟΚ (5.000.000 ευρώ) όσο και από πλευράς του Σέρβου φορ (8.000.000 ευρώ για τρία χρόνια) κρίθηκαν λίγα για να μπούνε σε συζητήσεις και έτσι οι παράγοντες της Αλ Νασρ έκαναν πίσω.

 

Τα τελευταία 24ωρα όμως έχει εκδηλωθεί νέο ενδιαφέρον από ομάδα της Αραβίας. Τα σχετικά μηνύματα έχουν φτάσει τόσο στο στενό περιβάλλον του παίκτη όσο και σ' αυτό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχουν πληροφορίες που να κάνουν λόγο για πρόταση που ήδη έχει κατατεθεί.

 

Επίσης, είναι ακόμη άγνωστο, αν πρόκειται για νέο μπάσιμο της Αλ Νασρ ή αφορά σε ενδιαφέρον άλλης αραβικής ομάδας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται με την εθνική Σερβίας στη Ρωσία, έχει αφοσιωθεί πλήρως στον στόχο μίας καλής παρουσίας στο Μουντιάλ και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν το ενδιαφέρον των Αράβων γίνει ακόμη πιο έντονο και μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη πρόταση.

X