ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόβλημα με Μαουρίσιο ενόψει Άρη

Πρόβλημα με Μαουρίσιο ενόψει Άρη

Δείτε τι έγινε στην προπόνηση του Δικεφάλου

Μετά το τριήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και η δουλειά για τη συνέχεια των τριών διοργανώσεων άρχισε.

 

Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές έγινε η σημερινή (11/10) προπόνηση του Δικεφάλου, κατά τη διάρκειας της οποίας ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο.

 

Ο Μαουρίσιο τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Παρασκευή (12/10).

 

Η ανακοίνωση:

 

«Τρεις μέρες μακριά από τις προπονήσεις έπειτα από τόσους αγώνες και τέτοια πίεση ισοδυναμούσαν με καλοκαιρινές διακοπές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το διάλειμμα, όμως, τελείωσε και η Νέα Μεσημβρία μπήκε και πάλι στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

 

Απόντες ήταν οι διεθνείς Πέλκας, Πασχαλάκης, Καρέλης, Λημνιός, Σιαμπάνης, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Τόσκα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φερνάντο Βαρέλα που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ο Εβγέν Χατσερίδη , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στο ισχίο.

 

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης προστέθηκε άλλο ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο σε μια φάση υπέστη τραυματισμό που αφορά τον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής την Παρασκευή (12.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς μέρες.

 

Το πρόγραμμα αφορούσε την φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή σε μικρό χώρο. Την Παρασκευή (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί πρωί κι απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

X