ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η αποβολή της Βέροιας και η ματαίωση του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου

Η αποβολή της Βέροιας και η ματαίωση του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου

Η Football League ανακοίνωσε την αποχώρηση της «Βασίλισσας του Βορρά» και συνάμα την απόφασή της να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Καλαμαριά

Τίτλοι τέλους... Ενα 24ωρο μετά την ενημέρωση της ΠΑΕ Βέροια προς τη Football League για την απόσυρση της από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής που βάζει τους τίτλους τέλους της παρουσίας της «Βασίλισσας του Βορρά» στη φετινή Football League.

 

Η ανακοίνωση του συμβουλίου διά περιφοράς

 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και  σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές".

 

Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/02, 15:00) αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τη Βέροια ματαιώνεται, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της ομάδας της Ημαθίας. Παράλληλα, αποβάλλεται και η ομάδα Κ19 της Βέροιας από το πρωτάθλημα Νέων της Football League. Αυτή είναι η ανακοίνωση:

 

"Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο ΓΗΠΕΔΟ «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018".

 

Η ανακοίνωση για τις ομάδες των νέων

 

"Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 2ου Ομίλου, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΜΑΘΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017-2018".

X