ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι απουσίες οδηγούν σε αλλαγές

Οι απουσίες οδηγούν σε αλλαγές

Διαφοροποιημένο σε μεγάλο βαθμό θα είναι το αρχικό σχήμα των «κυανολεύκων» στον αγώνα με τον ΑΟ Καρδίας.

Σε αναγκαστική αλλαγή αγωνιστικών πλάνων οδηγείται στο σημερινό παιχνίδι με την Καρδία ο Σάκης Αναστασιάδης.

 

Έπειτα από την χθεσινή επιβεβαίωση βασικών απουσιών για τους κυανόλευκους. Ο 52χρονος τεχνικός ακολούθησε την ίδια… συνταγή στις αναμετρήσεις με Πιερικό και Κιλκισιακό, μιας και οι αρχικοί έντεκα που επέλεξε έδειξαν ότι έχουν βρει εξαιρετική ομοιογένεια και συνεργασία εντός αγωνιστικού χώρου. Οι εμφατικές νίκες επί Πιερικού (5-0) και Κιλκισιακού (4-0) το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο τραυματισμός του Αντώνη Αθανασίου και η ίωση που έχει καθηλώσει τον Σάββα Κυριακίδη κατά πρώτο λόγο αλλά και οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Κωστούλας τον οδηγούν σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Επιλογές όμως υπάρχουν εν αφθονία και ο… πονοκέφαλος είναι εμφανώς ηπιότερος εν συγκρίσει με ανάλογες καταστάσεις του παρελθόντος.

 

Ντεμπούτο για Κουρέλλα

 

Ακόμη μία συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα θα καταγράψει ο Παναγιώτης Βοσνιάδης που θέλει να κρατήσει σήμερα  για 540 λεπτά απαραβίαστη την εστία του. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ρεβυθόπουλος, ενώ τη θέση του Κυριακίδη θα πάρει ο Νίκος Κουρέλλας. Η βελτίωση ή μη της υγείας του Καραντασιάδη θα κρίνει ποιοι θα απαρτίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο ένας θα είναι σίγουρα ο Γιαννίτσης και ο άλλος ένας εκ του προαναφερθέντα ή του Καστριτσέα. Στη μεσαία γραμμή αναμένονται οι περισσότερες αλλαγές εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες. Αν ξεκινήσει ο Κωστούλας τότε οι Παναγιωτούδης και Πτηνόπουλος είναι οι επικρατέστεροι δύο για τη συμπλήρωση της τριάδας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μούδιος θα πάρει φανέλα βασικού. Οσον αφορά τέλος την επιθετική τριπλέτα; Ρόβας, Παπαδόπουλος και Μεντί έχουν τον πρώτο λόγο.

 

Ζητείται το γρήγορο γκολ

 

Ο,τι κάνουν σε κάθε αγώνα αυτό θα επιδιώξουν και στον σημερινό οι παίκτες του Ηρακλή. Ποιο είναι αυτό; Η επίτευξη ενός γρήγορου χρονικά τέρματος που θα αποβάλλει το όποιο άγχος και θα «ανοίξει» περισσότερο την άμυνα των φιλοξενούμενων. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί στα τέσσερα εκ των πέντε παιχνιδιών που προηγήθηκαν, με εξαίρεση μόνο αυτό στην Αριδαία με τον Αλμωπό.

X