ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποθέωση για Μπάνε στο Λονδίνο

Αποθέωση για Μπάνε στο Λονδίνο

Την αποθέωση γνώρισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά την επίσκεψη του στον ΣΦ ΠΑΟΚ Λονδίνου,

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στο Λονδίνο και έδωσε το παρών στο Σ.Φ ΠΑΟΚ Λονδίνου, στο περιθώριο της κοπής πίτας των φιλάθλων του Δικεφάλου. Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.  

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ άρχισε την παγκόσμια καμπάνια της από το Λονδίνο όπου ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του συνδέσμου φίλων της ομάδας και αποθεώθηκε.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 

«Η παγκόσμια καμπάνια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από το Λονδίνο...

 

Η υποδοχή ήταν αποθεωτική. Η εικόνα άλλωστε τα λέει όλα. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λονδίνου. 

 

Η κοπή της πίτας των ΠΑΟΚτσήδων που ζουν στη Βρετανική πρωτεύουσα είχε τιμώμενο πρόσωπο τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, διψούν για λεπτομέρειες, έχουν ανάγκη την άμεση επαφή καθώς ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. 

 

Στο Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου έγινε και η πρώτη αναφορά της νέας και πρωτοπορειακής εφαρμογής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ #keeppaokalive που θα αποτελέσει παγκόσμια καμπάνια και ένα μοναδικό εργαλείο στην προσπάθεια της ΚΑΕ να διατηρήσει το επίπεδο λειτουργίας της υψηλό παράλληλα με τις νέες εμπορικές δράσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

 

Το #keeppaokalive θα τεθεί πολύ σύντομα στη διάθεση όλων των φίλων της ομάδας, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται αυτοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη δίνοντάς τους τη δυνατότητα να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, άμεσα και εύκολα με ανταποδοτικά οφέλη.

 

Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες σε λίγες μέρες...». 

 

X