ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποθεώνουν τον Γκαρσία του Άρη οι Ισπανοί!

Αποθεώνουν τον Γκαρσία του Άρη οι Ισπανοί!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού των «κιτρίνων» δεν περνούν απαρατήρητες, με τους Ίβηρες να κάνουν ένα ειδικό αφιέρωμα για τον ίδιο

Η ισπανική ιστοσελίδα "es.besoccer.com" κάνει εδική αναφορά στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Άρη που στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Ίβηρες:

 

"Ο 22χρονος επιθετικός μέσος δείχνει ένα σπουδαίο επίπεδο στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου ξεκινά βασικός κάθε Σαββατοκύριακο. Στην τρέχουσα σεζόν έχει έξι γκολ και έχει γίνει ένας από τους πυλώνες της ομάδας του”.

 

"Η μεγάλη ευκαιρία προέκυψε στα μέσα του 2018, όταν ο Άρης από τη Θεσσαλονίκη εστίασε το ενδιαφέρον του σε αυτόν και υπέγραψε γρήγορα τον δανεισμό του για ένα χρόνο. Μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, η ποδοσφαιρική του καριέρα ξαναγεμίζει και το μέλλον του αρχίζει να γίνεται παρόν.

 

Με δεκατρείς αγώνες στο εγχώριο Πρωτάθλημα και ελληνικό Κύπελλο, ο Γκαρσία σημείωσε έξι γκολ και έγινε ένα από τα βασικά κομμάτια της ομάδας έχοντας τα ίδια γκολ με τον Τυνήσιο Χαμζά Γιουνές, με τον οποίο έχει σχηματίσει ένα σημαντικό μέτωπο επίθεσης”.

X