ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποστέλλονται προτάσεις για τους διακανονισμούς, καθοριστικός Ιούνιος

Αποστέλλονται προτάσεις για τους διακανονισμούς, καθοριστικός Ιούνιος

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα έξι αγκάθια που βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον της ΚΑΕ Αρης

 

Ο Αρης δεν έχει κανένα περιθώριο να χρονοτριβήσει και ο Ιούνιος θα πρέπει να είναι ένας μήνας εξελίξεων. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να κάνει το καλύτερο που μπορεί και να επιτύχει συμφωνίες στο βαθμό που μπορεί, για να φέρει την επόμενη ημέρα στα οικονομικά δεδομένα της ιστορικής ομάδας.

 

Τα απαγορευτικά που υπάρχουν θα μπουν σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων με σκληρούς όρους. Η απερισκεψία που έδειξε η διοίκηση Λάσκαρη σε τόσο φλέγοντα ζητήματα για το μέλλον μιας ομάδας  θα κοστίσουν πολλά χρήματα στους νυν διοικούντες, αφού εκτός του οικονομικού χαρακτήρα οι κίτρινοι θα πρέπει να κερδίσουν και τη χαμένη τους αξιοπιστία. Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας των αναγκαίων εξελίξεων και αυτό γιατί το ταχύτερο δυνατό ο Αρης θα πρέπει να γνωρίζει αν θα έχει περιορισμό ή όχι στις μεταγραφές του. Ηταν Αύγουστος του 2014, όταν ο Αρης είχε επιτύχει να αρθεί το απαγορευτικό των μεταγραφών στην πιο πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία. Φυσικά, αν ισχύσει ο περιορισμός, τότε είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα για τη κατάσταση που θα ισχύσει. Δηλαδή, η ομάδα μπορεί να πάρει παίκτες οι οποίοι έχουν ενεργό «letter of clearance» στην Ελλάδα από πριν τις 23 Ιανουαρίου 2018. Μέχρι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε να γίνει άμεση άρση όλων των απαγορευτικών, οπότε θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το νέο ρόστερ.

 

Η Τετάρτη είναι σίγουρα από τις πλέον καθοριστικές ημέρες του συλλόγου, αφού συνήθως ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα και έχει τετ α τετ με τους συνεργάτες του. Κακά τα ψέματα, ο βραχνάς των διακανονισμών είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για τους κίτρινους.

 

 Κάθε ημέρα που περνάει είναι πολύτιμη και το τέλος του Μάη βρίσκει τον Αρη στην αφετηρία ενός μαραθωνίου.  Υπάρχει η θέληση, αλλά και η πίστη για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ να φέρει σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή που έχει αναλάβει.

 

Για τον λόγο αυτό πρόθεση του Δημήτρη Γουλιέλμου και των συνεργατών του είναι να αποσταλούν το ταχύτερο δυνατό οι προτάσεις στους 6 (Ντραγκίτσεβιτς, Καββαδάς, Μαρμπλ, Μπάκνερ, Τζένκινς και Σανικίτζε) με σκοπό να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αντιπροτείνουν ή να αποδεχθούν.   

 

Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ καθοριστική, αλλά και ο Ιούνιος ίσως ο πιο σημαντικός για το οικονομικό σκέλος της επόμενης σεζόν.

X