ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποσύρθηκε ο τελευταίος αληθινός point guard Πάμπλο Πριτζιόνι

Αποσύρθηκε ο τελευταίος αληθινός point guard Πάμπλο Πριτζιόνι

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι ανακοίνωσε μάλλον με αναπάντεχο τρόπο την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και μίλησε γι' αυτή του την απόφαση.

Η είδηση της απόσυρσης του Πάμπλο Πριτζιόνι από τη δράση ήρθε αναπάντεχα, με τον 39χρονο πλεϊμέικερ να εξηγεί σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (10/1) τον βασικότερο λόγο για τον οποίο αποφάσισε να πει "τέλος" αυτή τη στιγμή.

 

Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, μίλησε στους δημοσιογράφους της Βιτόρια για το γεγονός, αλλά και τον βασικότερο λόγο που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση.

 

"Είναι χαρά και τιμή μου το γεγονός πως έλαβα τόσα μηνύματα αγάπης από πρώην συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές, ομάδες και φιλάθλους τις τελευταίες ώρες, από τη στιγμή που ανακοίνωσα πως αποσύρομαι από τη δράση", είπε αρχικά πριν εξηγήσει πως "η απόφαση που πήρα είναι οριστική και δεν πρόκειται να αλλάξει. Την πήρα πριν από μερικές εβδομάδες, παρότι προσπάθησα να μείνω στη δράση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είδα ότι δεν είχα τη "δίψα" να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο, να κάνω αυτά που απαιτούνται για να βρίσκομαι εδώ".

 

Για τα χρόνια που βρέθηκε στη Βιτόρια, είπε: "Είμαι ευγνώμων για όσα μου προσέφερε αυτή η ομάδα, κι ειδικά ο πρόεδρό της, κ. Χοσεάν Κερεχέτα. Μου έδωσε τη δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα της Μπασκόνια. Με εξαίρεση αυτή της Αργεντινής, δεν υπάρχει άλλη φανέλα που με έκανε να νιώθω τόσο καλά. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα στη Βιτόρια, την ομάδα, τους φιλάθλους και τους ανθρώπους που δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια στην Μπασκόνια, μαζί μου. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι μέλος της οικογένειάς τους".

 

Σε ερώτηση για το ποια άτομα ήξεραν εκ προοιμίου την απόφασή του, απάντησε : "Mίλησα με πολύ λίγους φίλους μου, γιατί δεν ήθελα να βάλω τον κόσμο στη διαδικασία να προσπαθήσει να με πείσει για κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθούσαν να με κρατήσουν στο γήπεδο για λίγο ακόμη, κάτι που δεν ήθελα να συμβεί. Προτίμησα να το σταματήσω με τον δικό μου τρόπο".

X