ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Απορρίφθηκε από μεγάλες ομάδες ο Παυλίδης, παλικάρι ο Μελιόπουλος»

«Απορρίφθηκε από μεγάλες ομάδες ο Παυλίδης, παλικάρι ο Μελιόπουλος»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφερόμενος σε δύο περιπτώσεις παικτών

Για τις περιπτώσεις του Βαγγέλη Παυλίδη, που ντεμπουτάρισε με την εθνική ανδρών στο παιχνίδι με την Φινλανδία, αλλά και του Δημήτρη Μελιόπουλου, o oποίος εξέφρασε την πρόθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Παναγοώτης Κερμανίδης.

 

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ο Παυλίδης απορρίφθηκε από μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, ενώ χαρακτήρισε παλικάρι για την στάση του τον Μελιόπουλο, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ τον απέρριψε δύο φορές.

 

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παυλίδη:

 

«Ξέρουμε μόνο τους ξένους, έχει και Έλληνες καλούς. Τον Βαγγέλη τον Παυλίδη από 4,5 ετών τον έφεραν οι γονείς του στην ακαδημία και δέκα χρόνια δούλεψε. Χαίρομαι που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και βέβαια μετά από αρνήσεις ελληνικών ομάδων βρέθηκε στο εξωτερικό. Εδώ είχε απορρίψεις από μεγάλους ελληνικούς συλλόγους. Δε θέλω να λέω ονόματα. Είναι πολλοί που δεν ξέρω τι ζητάνε να δουν από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Βλέπω παράξενα πράγματα από επιλογές που γίνονται στην Ελλάδα. Μου έρχεται μια αίσθηση ότι δεν το κατέχω το αντικείμενο. Ο Παυλίδης όταν ήταν 12 ετών με έναν ακόμη παίκτη μας που είναι μέσα στους 100 πιο ταλαντούχους παίκτες της Αμερικής, τον Κοσμίδη τον Ηλία, πήγαν δοκιμαζόμενοι και απορρίφθηκαν. Μέσω μάνατζερ πήγε στην Μπόχουμ, που τον πήρε από 16 ετών. Τον πήρε η Ντόρτμουντ και τον αγόρασε από εκεί η Βίλεμ. Είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία».

 

Για την περίπτωση του Μελιόπουλου υπογράμμισε:

«Είναι καμπάνα το θέμα του Μελιόπουλου. Δίνω συγχαρητήρια στο παιδί, που έχει την παλικαριά και λέει ότι εγω αξίζω για τον ΠΑΟΚ, με πληρώσατε πανάκριβα. Είναι η δεύτερη φορά που πληγώνεται από τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν όταν ήταν στον ΠΑΟΚ και έφυγε, γιατί τον έβγαλαν ακατάλληλο. Και η δεύτερη που ο ΠΑΟΚ πληρώνει για να τον πάρει, αλλά δυστυχώς πρέπει να πάει αλλού».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

X