ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η απόπειρα του κτηνώδους βιασμού άνοιξε τους «ασκούς του Αιόλου»

Η απόπειρα του κτηνώδους βιασμού άνοιξε τους «ασκούς του Αιόλου»

Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για το ποδοσφαιρικό έγκλημα που έχει στηθεί εις βάρος του ΠΑΟΚ

Το αμαρτωλό παρακράτος των Αθηνών, βιαστής κατ΄ εξακολούθηση της ισοτιμίας, της αλήθειας και της δικαιοσύνης και μέγας ένοχος της διαχρονικής εξαθλίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην προσπάθεια του να εκτελέσει εν ψυχρώ τον ΠΑΟΚ και να του κλέψει τον τίτλο εκτροχιάστηκε επικίνδυνα, προκαλώντας το πανελλήνιο με το στήσιμο ενός ελεεινού ποδοσφαιρικού εγκλήματος.

 

Τεράστιο ηθικό θέμα. Δεν ξέρω από που να αρχίσεις και πως να το «διαχειριστείς» δημοσιογραφικά. Οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης, τόσο για τον τρόπο που οργανώθηκε, όσο και για τον μηχανισμό που επιστρατεύτηκε για να εκτελέσει ένα άνανδρο ποδοσφαιρικό πραξικόπημα, που στόχος του ήταν να πλήξει θανάσιμα τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

 

Αφαιρώντας του με «θεσμικές» και «άνωθεν» βοήθειες την πρωτοπορία και την επαφή με τον τίτλο. Οι πρωταγωνιστές θρασύτατοι ως συνήθως και προκλητικοί, δίχως να λογαριάζουν αρχές και ηθικές αξίες έφτυσαν κατάμουτρα την Πολιτεία πρώτα και στη συνέχεια την κοινή γνώμη, ακολουθώντας με κυνισμό και με απάθεια ένα προμελετημένο εγκληματικό σχέδιο εκτέλεσης εν ψυχρώ, μιας ομάδας που με την αξία της βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Βοήθειες για τους «βιαστές» υπήρξαν από παντού. Ο Αρετόπουλος όπως και κάποιοι (δυστυχώς κι επιστήμονες) προσέφεραν πρόθυμα τις υπηρεσίες τους, επικυρώνοντας και ευλογώντας κωμικοτραγικές υποκρισίες και ολοφάνερους θεατρινισμούς.

 

Επίλογος και φαρδιά – πλατιά υπογραφή η θεσμική έγκριση (δυστυχώς !!!) σε πρώτο βαθμό από την κ. Σκολαρίκη! Τρέλα πράγματα θα μου πείτε. Μια τόσο προκλητική στήριξη σε ένα πασιφανέστατο σκάνδαλο; Κι όμως υπήρξε!!! Είπαμε πιο πάνω πως το τεράστιο ηθικό θέμα που προέκυψε από αυτό το ποδοσφαιρικό έγκλημα, χρίζει ιδιαίτερης δημοσιογραφικής διαχείρισης και ως εκ τούτου επιβάλλεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να περιοριστούμε όσο γίνεται βέβαια στα πλέον… «ακίνδυνα». Έλα όμως που δεν μας αφήνουν. Πότε ο αδιόρθωτος πρώην πρόεδρος της πράσινης συμμαχίας, πότε τα κίτρινα οπαδικά έντυπα με τους Μπακάκηδες και τους ερυθρόλευκους νυν ανίερους συμμάχους τους, πότε η απίστευτα εχθρική για τον ΠΑΟΚ κρατική τηλεόραση συνεπικουρούμενη και από το αντίστοιχο κρατικό ραδιόφωνο (σ.σ αυτούς που τους πληρώνουμε όλοι από το υστέρημα μας, για να μας φτύνουν κι αυτοί κατάμουτρα με τη σειρά τους).

 

Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφερθούμε στους Καραπαπάδες και τους Θεοδωρίδηδες. Είναι γνωστό το «έργο» που επιτελούν. Απλά μας έδειξαν στην Τούμπα πως πέραν όλων των άλλων, διαθέτουν ικανότητες έμπειρων σκηνοθετών. Δεν είναι μικρό πράγμα να μεταμορφώσεις και να πείσεις για τις ανάγκες ενός γελοίου πραξικοπήματος ένα σοβαρό θεωρητικά κόουτς και να τον μετατρέψεις μέσα σε λίγες ώρες σε Λουί ντε Φινές. Είναι αλήθεια όμως και κανείς δεν μπορεί πλέον να το αμφισβητήσει και να το αποτρέψει, ότι το άθλιο παρακράτος των Αθηνών αυτό που επιχείρησε σε βάρος του ΠΑΟΚ άνοιξε τους «ασκούς του Αιόλου».

 

Και το ίδιο αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα γιατί μέσα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που βιώνουν οι Έλληνες, μοιάζει με αλάτι που ρίχνουν πάνω στις πληγές τους κάποιοι ασυνείδητοι, αδιόρθωτοι κι επικίνδυνοι. Θα έλεγε κανείς χωρίς να υπερβάλλει ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες, εύκολα «μπολιάζονται» πονηρές προσπάθειες για διχασμούς. Επιστρέφοντας στο τεράστιο ηθικό θέμα που προκύπτει, περιμένουμε με αγωνία, με περισσότερες επιφυλάξεις και λιγότερες ελπίδες, την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό την υπόθεσης της εξοντωτικής ποινής από ένα κατατρομαγμένο (όπως ο ίδιος ομολόγησε) δικαστή, για τον οποίο βέβαια δεν έχουμε ακόμη πληροφορηθεί ποιοι και πότε και για ποιες υποθέσεις τον εκβίασαν.

 

Και περιμέναμε δικαιολογημένα εξηγήσεις προφανώς γιατί ο έμπειρος κ. Σκουτέρης διαχειρίστηκε σημαντικές ποδοσφαιρικές υποθέσεις, πολλές από τις οποίες συνειρμικά μπορούν να συνδεθούν με τα όσα αφορούν (και με όσους αφορούν) την υπόθεση της προσχεδιασμένης μη διεξαγωγής του αγώνα της Τούμπας. Επίλογος στο σημερινό σημείωμα το ξεκίνημα των μεγάλων κινητοποιήσεων των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ από την εμβληματική αφετηρία (Καμάρα). Το πύρινο μήνυμα που εστάλη είναι βέβαιο ότι ταρακούνησε από τα θεμέλια του το άθλιο παρακράτος του λεκανοπεδίου. Ήταν μόνο η αρχή…

 

 

ΥΓ: Κομίνης! Εμείς δεν τον ξεχάσαμε ποτέ! Μέγας αντιΠΑΟΚτσής! Στην Αθήνα ζει και κινείται και ορίστηκε διαιτητής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αθηναϊκή ομάδα! Σε έναν αγώνα που κρίνονται σχεδόν τα πάντα. Ο ίδιος για να μπορεί να παίζει παιχνίδια των 3 μεγάλων (της Αθήνας και του Πειραιά δηλαδή) σοφίστηκε διαιτητική μεταγραφή και παρουσιάζεται πλέον σαν Θεσπρωτός, αποφεύγοντας το πιθανό κόλλημα της εντοπιότητας. Μετά τον Αρετόπουλο και ο Κομίνης. Τα διαμάντια δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. 

 

X