ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Απομένει η συγκέντρωση των 150.000 ευρώ»

«Απομένει η συγκέντρωση των 150.000 ευρώ»

Ανταλλαγή εγγράφων για το deal μετέφερε ο Παπαδόπουλος

Το «μπαλάκι» στην πλευρά των φορέων του Συλλόγου πέταξε ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Με νέα τοποθέτησή του τόνισε πως δέχθηκαν να καταβάλλει ο ίδιος 50.000 ευρώ και να συγκεντρωθούν ακόμη 150.000 για την προκαταβολή, ώστε το deal να κλείσει, ενώ είναι σε εξέλιξη η ανταλλαγή εγγράφων των δικηγόρων.

 

Αναλυτικά ανέφερε: «Κατά την διάρκεια της συνάντησης μου την προηγούμενη Τρίτη με τους αρμόδιους φορείς της οικογένειας του Ηρακλή συζητήσαμε τις δύο πιθανές λύσεις σωτηρίας για την ομάδα μας.

 

H περίπτωση της ομάδας της Τρίγλιας αποκλείστηκε ευθύς εξαρχής από το ιδρυτικό σωματείο καθώς επίσης και από Γυμναστικό σύλλογο μέσω των εκπροσώπων τους. Mοναδικό θέμα προς συζήτηση ήτανε η συμπραξη όλων για την επίτευξη της αγοράς του Α.Φ.Μ. ομάδας της SL 1.

 

Μου ανατέθηκε από το σώμα της συνέλευσης να συνεχίσω τις προσπάθειες που ήδη έχω αρχίσει καθώς επίσης να συνδράμω και με το ποσό των 50.000 € στην αρχική απαίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας.

 

Ενώπιον 40 περίπου παρευρισκομένων μου εδόθη η υπόσχεση και διαβεβαίωση δια μέσω του κυρίου Ιωακειμίδη ότι θα υπήρχε η συνδρομή των 150.000 € από την οικογένεια του Ηρακλή ώστε αυτά να κατατεθούν μέχρι της 23 Αυγούστου για την αρχική απαίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας.

 

Το ποσοστό συμμετοχής που με αναλογεί κατατέθηκε επιτυχώς οπότε απομένει η κατάθεση εκ μέρους της οικογένειας του Ηρακλή των 150.000 € ώστε να οριστικοποιηθεί πλήρως η συμφωνία εξαγοράς του Α.Φ.Μ. ώστε την 23η Αυγούστου να υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Παρόλα αυτά εξακολουθούν και διαρρέουν στον τύπο εντέχνως πληροφορίες για συζητήσεις και εξαγορά Α.Φ.Μ. άλλων ομάδων από κύκλους ατόμων με παράξενες και περίεργες μεθοδεύσεις και διαθέσεις που σκοπό έχουν για το ατομικό τους συμφέρον η ομάδα να αγωνιστεί στα κατώτερα πρωταθλήματα.

 

Μετά από πιέσεις, κόπους και συχνά χλευασμό από συγκεκριμένους ανθρώπους,κατάφερα από την πλευρά μου να φτάσω το επίπεδο των διαπραγματεύσεων με την άλλη ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο έτσι ώστε του χρόνου η ομάδα μας να αγωνίζεται στην SL 1.

 

Η προετοιμασία και συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων έχει ήδη ξεκινήσει μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών. Οπότε το επόμενο βήμα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας εναπόκειται στην πλευρά του ιδρυτικού σωματείου και του Γυμναστικού συλλόγου με την εκπλήρωση της υπόσχεσης της κατάθεσης των 150.000 € μέχρι την 23 Αύγουστου».

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X