ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Απόλλων πρέπει να αλλάξει χέρια»

«Ο Απόλλων πρέπει να αλλάξει χέρια»

Ο βετεράνος και πάλαι ποτέ γενικός αρχηγός της ομάδας από την Καλαμαριά, Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης, ήταν ξεκάθαρος για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

Βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ενώ διετέλεσε και γενικός αρχηγός στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα επί εποχής Λαζαρίδη.

 

Ο Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης δεν μάσησε τα λόγια του για την επόμενη μέρα στην ομάδα του Απόλλωνα.

 

«Πέρα από την επίτευξη του στόχου, για την εκπλήρωση του οποίου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Καλαϊτζίδη, από εκεί και πέρα επικρατεί ερημιά», ήταν επί λέξει τα λόγια του μέσω της «Metrosport» και συνέχισε. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να σωθεί η ομάδα αγωνιστικά. Γι’ αυτό και δίνω συγχαρητήρια στον κ. Καλαϊτζίδη.

 

Από την άλλη, δυστυχώς, είναι ελάχιστος ο κόσμος στο γήπεδο. Αν ο στόχος του κ. Καλαϊτζίδη είναι να πάρει τα χρήματα από την αναδιάρθρωση, μάλλον είναι γελασμένος.

 

Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται».

 

 

«Γίνονται συζητήσεις – Μακάρι να μπορούσε, αλλά...»

 

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συζητήσεις, οι οποίες γίνονται, ενώ αναφέρθηκε και στον απόλυτο συνδυασμό του Απόλλωνα με το ποντιακό στοιχείο. «Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν την κατάσταση. Πιστεύω, ότι ο Απόλλων πρέπει να αλλάξει χέρια», δήλωσε ο Χατζηιωαννίδης και συμπλήρωσε.

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε την ιστορία του Χάρρυ Κλυνν. Να ενώσουμε όλους τους Πόντιους, μέσω του Απόλλωνα. Η ΠΑΕ δεν έχει τύχη με τον κ. Καλαϊτζίδη. Μακάρι να μπορούσε, αλλά βλέπουμε ότι δεν μπορεί. Κι αυτό φαίνεται. Μέχρι εκεί είναι. Είτε θέλουν κάποιοι, είτε δεν θέλουν ο Απόλλων είναι το μεγαλύτερο Ποντιακό σωματείο στην Ελλάδα.

 

Απόλλων και Πόντος είναι έννοιες ταυτόσημες. Από την άλλη, θέλω να εκφράσω και την απογοήτευση μου, αλλά και τον προβληματισμό μου. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο ότι στην παραλαβή της φλόγας για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου δεν το έπαιξαν τα τηλεοπτικά κανάλια.

 

Ο Απόλλων, όπως έπρεπε, ήταν εκεί. Ο Ερασιτέχνης, ο Ομιλος Φίλων Απόλλων Πόντου. Αν ήταν άλλες ομάδες, θα το έπαιζαν επί μία εβδομάδα στα κανάλια, ναι ή όχι;», αναρωτήθηκε στο τέλος των δηλώσεων του ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X