ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Απόλλων έχει ρόδινο μέλλον, υπάρχει γενικός ξεσηκωμός»! (audio)

«Ο Απόλλων έχει ρόδινο μέλλον, υπάρχει γενικός ξεσηκωμός»! (audio)

Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα μίλησε στο Metropolis για τη νέα σεζόν και τη συσπείρωση στην οικογένεια του συλλόγου

Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα, Αβραάμ Περσίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την προσπάθεια των κοκκινόμαυρων στο νέο Πρωτάθλημα, αλλά και τη συσπείρωση στην οικογένεια του συλλόγου.

 

Αρχικά, είπε:

 

«Είναι μια δύσκολη χρονιά, κανείς δεν ονειροβατεί. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν ότι στην ομάδα μας υπάρχει υγεία, οικονομική συνέπεια, σοβαρότητα, με τα αδέρφια Καλαϊτζίδη. Αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι και περιμένουμε να αρχίσει το Πρωτάθλημα διότι κοντεύουμε να ακούσουμε τα κάλαντα και δεν έχουμε δει ποδόσφαιρο»…

 

Για τη συσπείρωση στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα:

«Θα δούμε περισσότερο κόσμο φέτος, το θεωρώ σίγουρο. Υπάρχει ένας γενικός ξεσηκωμός τόσο στην Καλαμαριά, με την αναδιοργάνωση από το Τάγμα και το «Club Rossoneri», αλλά και από όλα τα σημεία της Ελλάδας. Παίρνουν τηλέφωνα Πόντιοι από παντού, βλέπω έναν γενικό ξεσηκωμό και θα πω με βεβαιότητα ότι το γήπεδο θα θυμίζει παλιές καλές εποχές, όταν ήταν γεμάτο και όποιος αντίπαλος ερχόταν σκεπτόταν πώς θα φύγει, σε κόσμια βέβαια επίπεδα».

 

Για τις σχέσεις ερασιτέχνη-Καλαϊτζίδη:

«Με μια λέξη, είναι άριστη η σχέση. Είχα την τύχη να είμαι στις συναντήσεις της μεταβίβασης, μέχρι σήμερα είναι όλα άριστα. Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά, είχαμε καλή συνεργασία. Η οικογένεια του Απόλλωνα ήταν συσπειρωμένη, όλοι είμαστε μια οικογένεια. Αυτό πέρυσι βοήθησε να πάρουμε την άνοδο, αυτό θέλουμε και φέτος γιατί ο Απόλλων αξίζει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ».

 

Για το θέμα του ασυμβίβαστου στην ΠΑΕ:

«Με λυπεί η απόφαση που υπάρχει μόνο στην Ελλάδα για το θέμα του ασυμβίβαστου. Εχει λυθεί το θέμα και ο Απόλλων έχει ρόδινο μέλλον. Ο κόσμος να κοιμάται ήσυχος και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο καλύτερο το γήπεδο για να το ευχαριστιέται ο κόσμος και θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

 

Τέλος, για τα προβλήματα του ερασιτέχνη:

«Προβλήματα υπήρχαν από τις προηγούμενες διοικήσεις και έχουν συσσωρευτεί. Υπάρχει διοίκηση πρωτοδικείου, προσπαθεί να μην κάνει νέα χρέη, να λύνει τα τρέχοντας και ό,τι περισσεύει να πληρώνουμε τις παλιές υποχρεώσεις».

 

Aκούστε τη συνέντευξη 

 

X