ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η απόλυτη υποκρισία της UEFA με τους Ελληνες διαιτητές

Η απόλυτη υποκρισία της UEFA με τους Ελληνες διαιτητές

Δεν δίνει εξήγηση για το πρόβλημα με τους Έλληνες διαιτητές μία απλή αναφορά στην ΚΕΔ και τις επιλογές της

 

Το πρόβλημα αρχίζει από την απόλυτα υποκριτική στάση που τηρεί η UEFΑ (του γενικού γραμματέα, πλέον, Θόδωρου Θεοδωρίδη για να μην ξεχνιόμαστε) εδώ και πολύ καιρό. Προσέξτε: Από τη μία η ηγεσία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δέχεται τη θέση των συλλόγων ότι Ελληνας ρέφερι δεν μπορεί να διαχειριστεί τα κορυφαία ντέρμπι της Super League και εγκρίνει την έλευση ξένων και από την άλλη δεν διαφοροποιεί τη στάση της απέναντι στους διεθνείς ρέφερι.

 

Δέχεται, για παράδειγμα, να έχει την ταμπέλα του διεθνή ο Κομίνης που το πιο δύσκολο παιχνίδι του φέτος ήταν το Πανιώνιος-Αρης. Αλήθεια, με ποιο κριτήριο κάνει αποδεκτή αυτή την επιλογή η UEFA; Γιατί δεν ζητά να προωθηθεί κάποιος άλλος; Τι μήνυμα παίρνουν συνολικά όλοι οι Ελληνες διαιτητές από αυτή την καθόλα υποκριτική στάση της UEFA του κυρίου Θεοδωρίδη.

 

Και για να μιλήσω με συγκεκριμένο παράδειγμα, απλά να αναφέρω μία πληροφορία που έφτασε πρόσφατα στα αυτιά μου. Ενας από τους κομμένους «βοηθούς» μετά από σοβαρό λάθος που είχε κάνει φέτος σε ματς του ΠΑΟΚ αναρωτιόταν γιατί τιμωρήθηκε εκείνος τη στιγμή που κοτζάμ Κομίνης σφυρίζει ακόμη…  

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (5/12)

X