ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους

Απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Καρδία

Κανένα πειθαρχικό παράπτωμα συμπαίκτη τους, καμία προσωρινή «αναταραχή» ακόμη και ένα αρνητικό αποτέλεσμα  αποδεικνύεται ότι δεν είναι ικανό να πτοήσει τους κυανόλευκους και να χαλάσει το καλό κλίμα που έχει παγιωθεί από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

 

Προπονητές, ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, στην κατάκτηση δηλαδή της πρώτης θέσης στο Πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει οι κυανόλευκοι να μην έχουν άλλες βαθμολογικές απώλειες και να αξιοποιήσουν την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εντός του νέου έτους.

 

Με αυτόν τον… μπούσουλα λοιπόν συνεχίζεται η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καρδία στο Καυτανζόγλειο. Το ευχάριστο για τον Σάκη Αναστασιάδη είναι η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων, τιμωριών ή τραυματιών και η πληθώρα επιλογών που έχει για ακόμη μία φορά. Διαθέσιμος είναι και ο Ντε Σμεντ που ξεπέρασε την ίωσή του και ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή του σε αποστολή του Ηρακλή.

 

Ο μοναδικός απόντας θα είναι και πάλι ο Τάι που χρονικά δεν προλαβαίνει. Η αγωνιστική κατάσταση του βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είναι πολύ καλή, όμως το μόλις ένα 24ωρο που απομένει για εκδοθεί το δελτίο του είναι πολύ λίγος χρόνος για να τελειώσει το θέμα από την ΕΠΟ. Συνεπώς ο Τάι από Καρδία «βλέπει» πλέον Μακεδονικό…

X