ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Απώλεια αυτή η τεράστια προσωπικότητα από τον ΠΑΟΚ»

«Απώλεια αυτή η τεράστια προσωπικότητα από τον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, και μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, τους τραυματισμούς που αυξάνονται αλλά και το διπλό του Ατρομήτου στην έδρα του Αρη.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 

Για το αν ήταν μεγαλύτερη ζημιά ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια ή η ισοπαλία στη Λάρισα για τον ΠΑΟΚ: «Ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια, φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν κάτι σοβαρό, το κατάλαβε και ο ίδιος. Το να λείψει αυτή η τεράστια προσωπικότητα, φέτος ήταν κάτι το ξεχωριστό για την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν το ήθελε κανείς και όλος ο οργανισμός. Το λιγότερο ήταν η ισοπαλία που δεν επέτρεψε να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί».

 

Για το τι έφταιξε στη Λάρισα και δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ: «Εφταιξαν αρκετά πράγματα. Το γήπεδο της ΑΕΛ είναι δύσκολο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε μέτριο αγωνιστικό χώρο, έχει βελτιωθεί σε σχέση με τον χειμώνα. Η ΑΕΛ δίνει τον δικό της αγώνα και υπερέβαλλαν αυτόν στο παιχνίδι και οι χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν τόσο μεγάλη ζημιά, την επόμενη Κυριακή έχει όλες τις προοπτικές να πάρει τη νίκη και να σφραγίσει μια εξαιρετική χρονιά».

 

Για τους τραυματισμούς που βγαίνουν τελευταία στην ομάδα του Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών γιατί έχει πολύ καλό υλικό και βάθος στο ρόστερ. Για τον Λουτσέσκου δεν είναι ευχάριστο να λείπουν πολλοί παίκτες την ίδια χρονική περίοδο. Στον ΠΑΟΚ όποιος και να παίξει, σίγουρα έχει την ποιότητα να δώσει αυτό που αφήνει κάποιος που δεν παίζει».

 

Για το διπλό του Ατρομήτου στο «Κλ.Βικελίδης»: «Ο Ατρόμητος σταθεροποιείται στις θέσεις των μεγάλων στην Ελλάδα. Εχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τον κ.Σπανό, τον κ.Αγγελόπουλο και τα τελευταία δύο χρόνια και από τον κ.Κάναντι. Ο Ατρόμητος δείχνει πως συγκαταλέγεται στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο Αρης παίρνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα στην πρώτη του χρονιά μετά την επιστροφή του στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

X