ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι ισχύει για Πρίγιοβιτς και τις πιθανότητες πώλησής του τον Γενάρη

Τι ισχύει για Πρίγιοβιτς και τις πιθανότητες πώλησής του τον Γενάρη

Πολλές οι φήμες για τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί για τον «killer» του ΠΑΟΚ, τόσο για τον τραυματισμό του, όσο και για το μέλλον του.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr, οι φήμες αυτές κρίνονται ως ανυπόστατες.

 

Αρχικά, ο τραυματισμός του «Πρίγιο» δεν είναι σε καμία περίπτωση «ύποπτος», καθώς ο υψηλόσωμος φορ όντως γύρισε το πόδι του στην προπόνηση, αλλά ο τραυματισμός του δεν είναι ανησυχητικός και σύντομα θα επιστρέψει.

 

Επίσης, το προηγούμενο διάστημα είχε αναπτυχθεί η φημολογία πως ο Πρίγιοβιτς έχει ήδη πωληθεί, λόγω του παραγκωνισμού του από την εντεκάδα του δικέφαλου αλλά και εξ’ αιτίας του περίεργου για κάποιους τραυματισμού του. Φαίνεται πως τίποτα από αυτά δεν ισχύουν καθώς ο Πρίγιοβιτς συνεχίζει να αποτελεί παίκτη του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα και εκτός των άλλων, δεν υπάρχει καν επίσημη κατατεθειμένη πρόταση για τον παίκτη στα γραφεία της Μικράς Ασίας.

 

Πρόθεση του Πρίγιοβιτς, όπως και της οικογένειας Σαββίδη είναι η παραμονή του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς ο παίκτης απολαμβάνει να αγωνίζεται για τον ΠΑΟΚ ενώ μοιάζει να λατρεύει και τη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, η πλευρά της οικογένειας Σαββίδη είναι πλήρως ευχαριστημένη από την απόδοση αλλά και από τον επαγγελματισμό του παίκτη και έτσι τάσσονται υπέρ της παραμονής του.

 

Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί μια πιθανή μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη αν κάποια ομάδα καλύψει τη ρήτρα του η οποία ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ ή εαν κατατεθεί μια πρόταση κόντα στο ύψος της ρήτρας του. Σε καμία περίπτωση όμως ο παίκτης δεν έχει πωληθεί ήδη και έτσι συνεχίζει να αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

X