ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποκλειστικό: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Νίκο Λάσκαρη!

Αποκλειστικό: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Νίκο Λάσκαρη!

Όπως μετέφερε πριν από λίγο στο Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ από άνδρες της ΕΛΑΣ

Μια είδηση σοκ για τον μπασκετικό Αρη μετέδωσε πριν από λίγο μέσω του Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης. 

 

Διεθνές ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε εδώ και 14 μέρες από την Ιντερπόλ και έχει κοινοποιηθεί σε Έλληνα εισαγγελέα, τον Γιώργο Νούλη εδώ και 7 μέρες. Προχώρησε η διαδικασία, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης να προσάγεται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και να βρίσκεται πλέον στη ΓΑΔΑ. 

 

Η αιτία έχει να κάνει με υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων στην οποία έχουν εμπλακεί στο παρελθόν ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του (αναζητείται επίσης), υπόθεση την οποία είχε αποκαλύψει η τηλεοπτική «Δίκη». Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λάσκαρης κατηγορείται από Λετονό επιχειρηματία για υπεξαίρεση 100 εκατομμυρίων ευρώ μετά από εμπλοκή του σε εταιρία διαδικτυακής πλατφόρμας χρυσού. Μάλιστα είχαν κατασχεθεί μετοχές της ΚΑΕ Αρης μετά από ασφαλιστικά μέτρα που είχε υποβάλλει εναντίον του ο εν λόγω επιχειρηματίας. 

 

Στην Ελβετία εδώ και 14 μέρες εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του από την Ιντερπόλ, το οποίο και ενεργοποιήθηκε από τον Εισαγγελέα στην Ελλάδα και άνδρες της Αστυνομίας τον οδήγησαν το απόγευμα από το ξενοδοχείο Hilton στη ΓΑΔΑ. Το metrosport.gr απλά μεταφέρει την είδηση που μετέδωσε κατ΄αποκλειστικότητα στο Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, εξυπηρετώντας πρωτίστως την ανάγκη της ενημέρωσης. 

 

 

 

X