ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μιλάνε ΠΑΟΚ και Σπάρτα για Βαταζέλου»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μιλάνε ΠΑΟΚ και Σπάρτα για Βαταζέλου»

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και «έβγαλε» είδηση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΧΑΡΙΖΑΚΛΗ

 

Η περίπτωση του αριστερού μπακ που θα είναι ο αντικαταστάτης του Βιεϊρίνια σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας ή τραυματισμού είναι αυτή που «καίει» τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πίσω τον αρχηγό του Δικεφάλου.

 

Τις τελευταίες μέρες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δουλεύουν παράλληλα και μία ακόμη περίπτωση, αυτή του Ρουμάνου Μπόγκνταν Βαταζέλου που ανήκει στην Σπάρτα Πράγας. Ο 25χρονος Ρουμάνος με ύψος 1.71μ. έχει συμβόλαιο ως το 2020 με την Σπάρτα Πράγας, όμως οι Τσέχοι είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν δανεικό. Μάλιστα ο Ρουμάνος μπακ έπαιξε μόνο στα 3/7 φιλικά της ομάδας της Πράγας.

 

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή και εκείνος ξεκαθάρισε «Ο ΠΑΟΚ και η Σπάρτα μιλάνε μεταξύ τους για τον Βαταζέλου όμως δεν υπάρχουν κάτι παραπάνω που μπορώ να σας πω». Όταν τον ρωτήσαμε για το αν μπορεί ο 25χρονος αριστερός μπακ να έρθει στην Τούμπα ως δανεικός ή ως μεταγραφή, αποκρίθηκε «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από τη στιγμή που δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των ομάδων. Όλα εξαρτώνται από την Σπάρτα».

 

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε το συμβόλαιο που θα αξιώσει ο ίδιος ο παίκτης στον ΠΑΟΚ όμως ο ατζέντης του Ρουμάνου δεν θέλησε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Λίγο πριν κλείσουμε τη σύντομη συνομιλία μας με τον κ.Κορνέλ Τεοντορέσκου μας είπε: «Αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν τότε μπορούμε να πούμε περισσότερα. Σίγουρα ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αν φτάσουμε στο σημείο να συζητήσουμε για το συμβόλαιό του, η πρόταση του θα εξεταστεί».

X