ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποκλειστικό: Αναβιώνει ο τελικός του «Ντα Λουζ» το καλοκαίρι!

Αποκλειστικό: Αναβιώνει ο τελικός του «Ντα Λουζ» το καλοκαίρι!

Πολύ κοντά στην οριστικοποίηση του μεγάλου φιλικού είναι οι Legends του 2004 με τη σημαντική βοήθεια του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Φιλικός αγώνας που θα ξυπνήσει μνήμες του καλοκαιριού του 2004 και πιο συγκεκριμένα της 4ης Ιουλίου στο «Ντα Λουζ», όταν η εθνική μας υλοποίησε το όνειρο κατακτώντας το Euro,  σχεδιάζεται να διεξαχθεί την ίδια μέρα, 15 χρόνια μετά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 

Η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με τη συμμετοχή των Ελλήνων Legends του Εuro, αλλά και των περισσοτέρων Πορτογάλων που είχαν λάβει μέρος σε εκείνη τη διοργάνωση (πλην Ρονάλντο, πάντως, όπως φαίνεται). Η διοργάνωση του φιλικού θα γίνει με την μεγάλη χορηγία του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», που είναι γνωστό για την φιλανθρωπική του δράση. Τα έσοδα του αγώνα μάλιστα αναμένεται και πάλι να διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το φιλικό παιχνίδι που αναβιώνει τον τελικό του «Ντα Λουζ» θα αποτελέσει το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων για φιλανθρωπικό σκοπό, στη συνεργασία των Legends (που επιδεικνύουν πλούσιο κοινωνικό έργο τα τελευταία χρόνια) με τον ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

X