ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:«Δεν θα είναι μεγαλομέτοχος ο αδερφός μου λόγω ασυμβίβαστου»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:«Δεν θα είναι μεγαλομέτοχος ο αδερφός μου λόγω ασυμβίβαστου»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλων Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλων Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μίλησε για τη νέα σεζόν, το καλό ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η ομάδα του ενώ καυτηρίασε το νόμο περί ασυμβίβαστου που δεν επιτρέπει στον αδερφό του να είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας τη φετινή χρονιά.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις σκέψεις και τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Το ποδοσφαιρικό παρελθόν των ομάδων, η ιστορία τους, η πίεση από τους φιλάθλους και το όραμα του ιδιοκτήτη προσδιορίζουν τους στόχους των ομάδων. Υπάρχουν πολλές ομάδες τέτοιες στη Φούτμπολ Λιγκ, μόνο το 25% αυτών όμως θα έχουν υψηλούς στόχους λόγω των οικονομικών δυνατοτήτων. Το οικονομικό και το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον επηρεάζει τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα. Η αγωνιστική σταθερότητα και το να ξεφύγουν από τα στοιχεία της Φούτμπολ Λιγκ τα τελευταία χρόνια, αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν τους υψηλούς στόχους».

 

Για τον Απόλλωνα Πόντου και το καλό ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει: «Εμείς πιστεύουμε πως με οργανωμένο ποδόσφαιρο και πρότυπο μοντέρνο ευρωπαϊκό θα μπορούμε να είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Επίσης, οι νεαρότεροι να μπορέσουν να στελεχώσουν τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι πολύ ρηχός στόχος για μια ομάδα με υψηλούς στόχους να παίρνει ένα αποτέλεσμα με το ζόρι. Πρέπει να μπορούν οι προπονητές να βρουν τις μεθόδους για να αντιμετωπίσουν τις κλειστές άμυνες της κατηγορίας».

 

Για την πίεση του πρωταθλητισμού και την χρηματοδότηση από τον κ.Κάλας: «Δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι ο αδερφός μου βασικός χρηματοδότης. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι άνθρωποι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να συμμετέχουν στο όραμα. Υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω συγγένειας εξ αίματος, είναι μόνο αυτό. Η αγάπη του και το ενδιαφέρον για την ομάδα είναι δεδομένα, θα βοηθήσει την ομάδα αλλά με έναν τρόπο που δεν θα μας χαρακτηρίσουν παράνομους. Δεν μπορεί να θέλει κάποιος να επενδύσει και να μην του επιτρέπεται να εμπιστεύεται το οικογενειακό του περιβάλλον. Δεν ξέρω πως πάρθηκε αυτή η απόφαση, επειδή κάποιοι είναι λαμόγαι δεν σημαίνει πως όλοι είναι λαμόγια. Η πίεση που έχουμε είναι δημιουργικό άγχος, για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε στην υλοποίηση στόχων. Καθένας μέσα στον Απόλλωνα είναι επαγγελματίας και θα βάλει την ομάδα πάνω από το προσωπικό συμφέρον».

 

Για την διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Απόλλωνα: «Ετσι γεννήθηκε η ιδέα της συμμετοχής μας, μετά ακολούθησε το ποδοσφαιρικό. Θεωρώ σημαντικότερο το να αναδείξουμε γεγονότα για την φυλή μας και για τον ελληνισμό παρά να πάρουμε ένα ή δύο πρωταθλήματα. Θέλουμε να πιέσουμε για να φτάσουμε στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων».

 

 

 

X