ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Στυλιάρας σταμάτησε τον Ποντίκη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Στυλιάρας σταμάτησε τον Ποντίκη!

Το Metrosport.gr αποκαλύπτει τον ρόλο του τέταρτου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας

 Μία αποκάλυψη της Metrosport στο σημερινό ρεπορτάζ, ρίχνει «φως» στα «ήξεις – αφίξεις» των Κομίνη και Ποντίκη μετά το γκολ του Βαρέλα, το οποίο έπρεπε να μετρήσει κανονικά από την πρώτη στιγμή που επιτεύχθηκε.

 

Μόλις πέτυχε το γκολ ο Βαρέλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν μπροστά από την θύρα 4, ενώ την ίδια σχεδόν στιγμή ο Βασίλης Δημητριάδης από την ΑΕΚ μαζί με έναν εκπρόσωπο της Ενωσης κινήθηκαν προς τον τέταρτο διαιτητή τον Στυλιάρα. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» ο Βασίλης Δημητριάδης και ο team manager (όπως παρουσιάζεται στο επίσημο site της ΑΕΚ) Βαγγέλης Γιαννίσης, βρέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ δίπλα στον Στυλιάρα και του έλεγαν: «Έγινε φάουλ, έγινε φάουλ, δεν πρέπει να μετρήσει το γκολ του Βαρέλα». Λίγο αργότερα και μέσα στον γενικότερο πανικό που επικρατούσε, οι δύο εκπρόσωποι της ΑΕΚ έλεγαν (σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα τους) στον Στυλιάρα: «Είναι οφ σάιντ, είναι οφ σάιντ».

 

Ο Στυλιάρας επηρεασμένος από το «μπούλινγκ» που δεχόταν, μέσω της ενδοεπικοινωνίας ζήτησε από τον επόπτη Κώστα Ποντίκη να μην βρεθεί στην σέντρα. Ο επόπτης τον άκουσε, σταμάτησε και τον Κομίνη και από εκεί και πέρα άρχισε το θέατρο του παραλόγου, με ξεκάθαρη ευθύνη των διαιτητών, οι οποίοι αναίρεσαν την αρχική απόφαση τους να μετρήσει το γκολ του Βαρέλα, με τον Κομίνη να δείχνει πως δεν θα το μετρήσει (με την δεύτερη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του).

 

Ο τέταρτος διαιτητής, από την Αιτωλοακαρνανία, ο Στυλιάρας, επηρέασε μέσω της ενδοεπικοινωνίας την αρχική απόφαση των Κομίνη και Ποντίκη που μέτρησαν το γκολ του Βαρέλα και στη συνέχεια, άλλαξαν την απόφασή τους. Και στο τέλος μετά από δύο ώρες, αποφάσισαν πως πρέπει να μετρήσει, όπως έγραψαν στο φύλλο αγώνα.

X