ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποκάλυψη: Σχέδια για κολυμβητήριο δίπλα στο Παλατάκι

Αποκάλυψη: Σχέδια για κολυμβητήριο δίπλα στο Παλατάκι

Με τη νέα Τούμπα γίνεται και η μετεγκατάσταση των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Μία ξεχωριστή παράμετρος που γεννά το πρότζεκτ της νέας Τούμπας είναι η μετεγκατάσταση των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Για το συγκεκριμένο ζήτημα έγινε συζήτηση πριν λίγες μέρες σε συμβούλιο του ΑΣ. Ο πρόεδρος, Θανάσης Κατσαρής ενημέρωσε για την διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να πληρώσει όσο χρειαστεί για να βρεθεί στέγη για όλα τα τμήματα.

 

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν ήδη πέσει διάφορες λύσεις για χρήση εγκαταστάσεων που ανήκουν στην ΓΓΑ, αλλά και μία πρόταση που αφορά στην κατασκευή ενός κολυμβητηρίου σε χώρο που ανήκει στην έκταση του «PAOK Sports Arena».

 

Το κόστος φυσικά θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη και μπορεί στην όλη κατασκευή να υπάρχουν και χώροι για να καλύψουν τις ανάγκες, όχι μόνο των τμημάτων του υγρού στίβου, αλλά και των πολεμικών τεχνών.

 

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν το επόμενο διάστημα, ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει θετικό κλίμα για να προκριθεί η συγκεκριμένη λύση. Εξάλλου, τονίστηκε και η αισιοδοξία που προκύπτει από τους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αρχίσει η υλοποίηση του έργου.     

X