ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποκάλυψη: Πήγαιναν για Μελιόπουλο και προέκυψε... Μαυροπάνος

Αποκάλυψη: Πήγαιναν για Μελιόπουλο και προέκυψε... Μαυροπάνος

Διαβάστε την ιστορία για το πώς τελικά επελέγη ο υψηλόσωμος αμυντικός από την Αρσεναλ. αντί του νεαρού της Ξάνθης, που παραμένει όμως στο στόχαστρο

Εχει ενδιαφέρον η... λεπτομέρεια της απόκτησης του Ντίνου Μαυροπάνου από την Αρσεναλ. 

 

Πολλοί Ευρωπαίοι σκάουτς παρακολουθούν τον Δημήτρη Μελιόπουλο, τον 17χρονο μεσοαμυντικό της Ξάνθης που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Σβεν Μίσλιντατ, ο αρχι-scout δηλαδή της Αρσεναλ, τον οποίο πρόσφατα απέκτησαν οι «κανονιέρηδες» από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (είναι υπεύθυνος για πολλές μεταγραφές των Βεστφαλών, όπως οι Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ κλπ), παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη στις 25 Νοεμβρίου για να τσεκάρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Θρακιωτών.

 

Ο παίκτης όμως που του έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Ντίνος Μαυροπάνος! Τον οποίο τσέκαρε και στα επόμενα παιχνίδια και εισηγήθηκε αμέσως την απόκτησή του, από τη στιγμή μάλιστα που η Αρσεναλ έψαχνε αυηού του «τύπου»« τον κεντρικό αμυντικό. Ετσι προχώρησε η μεταγραφή και ίσως ο... επόμενος, βάσει των πληροφοριών αυτών, να είναι ο Μελιόπουλος. 

 

Ο Σβεν Μίσλιντατ 

X