ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εβαλαν τραυματία τον επόπτη Κρέτσιμο στο ΠΑΟΚ-Απόλλων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εβαλαν τραυματία τον επόπτη Κρέτσιμο στο ΠΑΟΚ-Απόλλων

Απίστευτη αβλεψία από την ΚΕΔ που όρισε τον Αθηναίο βοηθό στο ματς της Τούμπας ενώ είχε τραυματιστεί

Απύθμενο θράσος και πρόκληση της ΚΕΔ, οι υπεύθυνοι της οποίας δείχνουν πως τα έχουν «χαμένα». Στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα, ο δεύτερος βοηθός, ο Γεώργιος Κρέτσιμος «έπαιζε»… κουτσαίνοντας. Ηταν τραυματίας.

 

Υπήρξαν μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν παρόντες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια και είδαν τον επόπτη να κουτσαίνει, ένα γεγονός φυσικά που σχολιάστηκε δυσμενώς. Το απίστευτο του θέματος, είναι πως σύμφωνα με μαρτυρίες, ο βοηθός είχε παίξει μπάλα (σε γήπεδα 5Χ5) στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και εκεί τραυματίστηκε.

 

Θυμίζουμε πως ο Κρέτσιμος υπέδειξε ανύπαρκτα οφσάιντ στους Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, σε φάσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να προκύψουν γκολ για τον ΠΑΟΚ, προκαλώντας την δικαιολογημένη αντίδραση των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας.

 

Η τριάδα της ΚΕΔ, που ορίζει τους διαιτητές και τους επόπτες στους αγώνες, οφείλει να γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι ανεξαιρέτως, ακόμη και λίγα λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων. Για να προχωρεί σε αντικαταστάσεις της τελευταίας στιγμής εάν κριθεί απαραίτητο. Κάτι το οποίο δεν έγινε στον αγώνα της Τούμπας με τον Κρέτσιμο. Ευθύνη όμως φέρει και ο ίδιος ο βοηθός, καθώς όφειλε να ενημερώσει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση για να μην διευθύνει (από την θέση του) το παιχνίδι της Τούμπας.

X