ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποκάλυψη: Ερωτηματολόγιο για τη Νέα Τούμπα ετοιμάζει η ΠΑΕ

Αποκάλυψη: Ερωτηματολόγιο για τη Νέα Τούμπα ετοιμάζει η ΠΑΕ

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας για λογαριασμό της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Στόχος τους είναι μέσα στον Νοέμβριο να κατατεθεί πλήρης φάκελος για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που απαιτείται για να μπει το όλο πρότζεκτ στο τελικό στάδιο έγκρισης και αδειοδότησης.

 

Η όλη διαδικασία για την συμπλήρωση του φακέλου γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ένα από τα κομμάτια της αφορά στην κυκλοφοριακή μελέτη. Προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να συνταχθεί, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζει ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν οι οπαδοί του που συνηθίζουν να πηγαίνουν στην Τούμπα.

 

Πιθανόν στο επόμενο εντός έδρας ματς, αυτό με την Λαμία, όσοι φίλοι της ομάδας βρεθούν στο γήπεδο, θα πάρουν στα χέρια τους ένα έντυπο με ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα κυκλοφοριακής φύσης (ευκολίας πρόσβασης στο γήπεδο, πάρκινγκ κ.α.) και θα κληθούν να το συμπληρώσουν.

 

Έτσι, οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα έχουν μία καλύτερη εικόνα για τις ανάγκες του κόσμου στον συγκεκριμένο τομέα και αυτό θα τους βοηθήσει να συντάξουν μία πλήρη μελέτη.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (9/10)

X