ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απογείωση ΠΑΟΚ και έντονη συγκίνηση για Σαββίδη

Απογείωση ΠΑΟΚ και έντονη συγκίνηση για Σαββίδη

Το ελεύθερο μπάτζετ στον Λουτσέσκου και ο στόχος για το top 20 της Ευρώπης

Με τον Ιβάν Σαββίδη στο επίκεντρο ολοκληρώθηκαν οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, του δεύτερου συνεχόμενου, η οποία επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του Δικεφάλου και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους ανταγωνιστές του, πως και την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

 

Με την συγκλονιστική του ομιλία ο Ιβάν Σαββίδης στην γιορτή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τροπαίου (μπορείτε να την διαβάσετε στις σελίδες 18 και 19) έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για την επόμενη ημέρα. Τόσο για την νέα αγωνιστική περίοδο όσο και για τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχουν τεθεί. Η ισχυροποίηση της ομάδας είναι η πρώτη απόφαση την οποία ανακοίνωσε ο Σαββίδης, όταν είπε δημόσια στον Ραζβάν Λουτσέσκου πως έχει ελεύθερο μπάτζετ για να διαχειριστεί εν όψει της νέας σεζόν.

 

Η υπόσχεση για την κατασκευή της νέας Τούμπας, ο πόλεμος με τους αντιπάλους του και η πεποίθηση την οποία εξέφρασε πως θα τον κερδίσει, η ενότητα του ΠΑΟΚ που αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο και ο στόχος για να μπει ο Δικέφαλος στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ολοι όσοι τον άκουσαν, όσοι τον έζησαν από κοντά, αντιλήφθηκαν πως είναι παθιασμένος για να κάνει τον ΠΑΟΚ μόνιμο διεκδικητή των τίτλων τα επόμενα χρόνια. Και να δημιουργήσει μία ασυναγώνιστη ομάδα, η οποία εντός συνόρων θα κυριαρχήσει επί των αντιπάλων της και εκτός συνόρων θα ανεβαίνει τα «σκαλοπάτια» της επιτυχίας για να φθάσει σε πιο υψηλό επίπεδο.

 

Παράλληλα ήταν έντονη η συγκίνηση του Ιβάν Σαββίδη για την ανταπόκριση της ομάδας, του Λουτσέσκου και των παικτών, στους αγώνες που έδωσαν από την αρχή της σεζόν και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Συγκινήθηκε και συγκίνησε ο μεγαλομέτοχος, κάτι το οποίο αποδεικνύει, πως έχει δεθεί συναισθηματικά σε απεριόριστο βαθμό με τον ΠΑΟΚ. Και μόνο η δήλωσή του για την νέα Τούμπα και όσα είπε στους γιούς του (μπορείτε να την διαβάσετε στις σελίδες 18 και 19) δείχνει τον συναισθηματισμό που τον διακατέχει.

 

 

 

 

X