ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι αποφάσεις του Καρυπίδη θα πρέπει να έχουν ρεαλισμό

Οι αποφάσεις του Καρυπίδη θα πρέπει να έχουν ρεαλισμό

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί και σχολιάζει πως ο Καρυπίδης θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει

Ο Πάκο Ερέρα αναμένεται σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στην ατζέντα του ονόματα λάτιν παικτών οι οποίοι θα μπορούσαν να προστεθούν στο νέο ρόστερ του Αρη. Ο Ισπανός, όπως λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες, δούλεψε αρκετά πάνω σ’ αυτό το κομμάτι προκειμένου να έχει προτάσεις για τον κ. Καρυπίδη οι οποίες να ταιριάζουν αγωνιστικά στην ομάδα, αλλά και στο μπάτζετ που σχεδιάζει ο πρόεδρος.

 

Συγχρόνως, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ερέρα έχει αποφασίσει και ποιοι παίκτες απ’ αυτούς που υπήρχαν πέρυσι στο ρόστερ θα πρέπει να παραμείνουν. Επ’ αυτού λέγεται ότι θα εκφράσει άποψη και ο κ. Καρυπίδης, ο οποίος προφανώς έχει τους δικούς του λόγους να παραμείνουν στην ομάδα κάποιοι παίκτες. Αν οι θέσεις του προέδρου είναι ταυτόσημες με αυτές του Ισπανού κανένα πρόβλημα. Σ’ αντίθετη περίπτωση είναι άγνωστο ποιου η άποψη θα επικρατήσει. Λογικά θα πρέπει ο Ερέρα να επιβάλει τις θέσεις του, αλλά και επ’ αυτού υπάρχουν ενστάσεις καθώς είναι άγνωστο από ποιους αγώνες διαμόρφωσε, κι αν διαμόρφωσε, άποψη για την ομάδα ο Ισπανός. Γιατί είναι διαφορετικό να έχει δει έναν αγώνα από την περσινή αγωνιστική περίοδο μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, με αντίπαλο του Αρη μία από τις ομάδες του big 6 της κατηγορίας, κι άλλο με ομάδα που βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

 

Σε κάθε περίπτωση, τόσο στη συζήτηση που θα έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Πάκο Ερέρα, όσο και σ’ αυτή με τους Παπαδόπουλο-Σακίεβιτς την άλλη εβδομάδα στις Η.Π.Α θα πρέπει να διακατέχεται από ρεαλισμό. Γιατί οι απαιτήσεις του κόσμου του Αρη είναι μεγάλες οπότε οι λεονταρισμοί και οι ακροβασίες είναι επικίνδυνα… σπορ.

 

Focus

Η απόφαση της ΠΑΕ Αρης το ποσό των 10 ευρώ από τα νέα διαρκείας να αποτελεί για τους κατόχους των εισιτηρίων το δικαίωμα εγγραφής στον Ερασιτέχνη και να καταλήγει στο ταμείο του Συλλόγου είναι εξαιρετική. Ετσι και θα αυξηθεί ο αριθμός των μελών του Α.Σ. αλλά και θα ενισχυθεί οικονομικά.

 

X