ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Super League 2: Απόφαση με... αστερίσκο για κλήρωση στις 28/8

Super League 2: Απόφαση με... αστερίσκο για κλήρωση στις 28/8

Ενημερωτικό χαρακτήρα είχε, τελικώς, το δ.σ. της Super League 2. Σκέψεις για κλήρωση στις 28/8 με προϋποθέσεις.

Χαρακτήρα ενημέρωσης του Λεωνίδα Λεουτσάκου για όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση που προηγήθηκε ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού και τους ποδοσφαιρικούς φορείς είχε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2.

 

To «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των επτά από τις 12 ΠΑΕ της κατηγορίας (Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Χανιά, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα) χωρίς να ληφθούν αποφάσεις, αφού λόγω των πολλών απουσιών η συνάντηση είχε άτυπο χαρακτήρα.

 

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση ώστε η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (28/8) στις 3 μ.μ. και αφού πρώτα εγκριθεί από το σώμα του διοικητικού συμβουλίου παρουσία των μετόχων των ΠΑΕ.

 

Επιπλέον, συζητήθηκε ο τρόπος διενέργειας του Πρωταθλήματος Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, Βορρά και Νότου.

 

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της Super League 2:

 

«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

 

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

X