ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Από βδομάδα το δεύτερο «κύμα» ενίσχυσης

Από βδομάδα το δεύτερο «κύμα» ενίσχυσης

Ποιο είναι το κλειδί για να προχωρήσει άμεσα το μεταγραφικό πλάνο του Ηρακλή

 

Η προεργασία από πλευράς Παύλου Μυροφορίδη έχει γίνει εδώ και μέρες. Στην πράξη άλλωστε φάνηκε άμεσα, με την απόκτηση 11 ποδοσφαιριστών μέσα σε δύο ημέρες.

 

Η ενίσχυση του ρόστερ του Ηρακλή θα συνεχιστεί, καθώς στο πλάνο του Κοζανίτη τεχνικού διευθυντή υπάρχουν και συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών και θέσεις που έχει κριθεί πως χρειάζεται να αποκτήσει παίκτες η ομάδα. Ο Ηρακλής... καλόμαθε σε σερί ανακοινώσεις συμφωνιών μεσοβδόμαδα τον κόσμο του, αλλά χθες δεν προέκυψε νέα. Το δεύτερο «κύμα» ενίσχυσης θα ακολουθήσει όμως όπως όλα δείχνουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Απέκτησε παίκτες με εμπειρία, με «γεμάτες» χρονιές στην περσινή Super League, ποδοσφαιριστές που έχουν ζήσει την πίεση του Πρωταθλητισμού, που έχουν πάρει ανόδους και γνωρίζουν καλά τα κατατόπια της Μίκρας και της κατηγορίας. Στους Μενδρινό, Γεωργίου, Χασομέρη, Ζιαμπάρη, Κούσα, Στάμου, Περόνε, Πασά, Κουκόλη, Κουτρομάνο και Καλτσά, θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες που έχει «έτοιμους» ο Μυροφορίδης, από την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Οι προσπάθειες των ημερών εστιάζονται στην εξασφάλιση άμεσης ρευστότητας στο ταμείο της ομάδας, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν προκαταβολές και να προχωρήσει το πλάνο ενίσχυσης. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν επαφές ώστε στο ταμείο να μπουν χρήματα από ανθρώπους που έχουν δηλώσει πως είναι κοντά στην προσπάθεια ανόδου, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να τακτοποιηθούν υποχρεώσεις και από Δευτέρα να προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών η ομάδα. Υπάρχει αισιοδοξία πως με την έναρξη της ερχόμενης εβδομάδας θα προκύψει ρευστότητα για να προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις ο Ηρακλής.

X