ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Από «κόσκινο» οι δυο ξένοι

Από «κόσκινο» οι δυο ξένοι

Δεδομένη η πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας να… επανεξετάσει τη συνεργασία με τους Σίντι Σανιά και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου ενόψει Ιανουαρίου

Αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα, η σκέψη για μεταγραφική ενίσχυση είναι αυτή που προβάλλεται περισσότερο δεδομένων των αδυναμιών που παρουσιάζει η ομάδα, αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι παίκτες του Αρη πρέπει να αισθάνονται… ασφαλείς αναφορικά με την παρουσία τους στο ρόστερ.

 

Ενόψει Ιανουαρίου που είναι δεδομένο πως θα γίνουν μεταγραφές, υπάρχουν σκέψεις και για ελάφρυνση του ρόστερ. Ολοι περνούν από «κόσκινο». Πολύ δε περισσότερο αυτοί που ακόμη δεν έχουν παίξει. Ο λόγος για τους Σίντι Σανιά και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, που πρόκειται να μπουν σε αγωνιστική δράση από τον Γενάρη. Αν δεν ικανοποιήσουν μέχρι τότε στις προπονήσεις, αλλά και σε όποια φιλικά δοθεί η δυνατότητα να γίνουν μέχρι εκείνη τη στιγμή, τότε κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα φορέσουν τελικά τη φανέλα του Αρη σε επίσημο παιχνίδι, παρότι από κοινού έχουν λάβει ένα ποσό που ξεπερνά τις 40 χιλιάδες ευρώ από το καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο με τους Σανιά και Ν’ Λουντούλου, ισχύει και για αρκετούς ακόμη παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πείσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, αλλά έχουν την ευκαιρία να διαφοροποιήσουν την κατάσταση.

X