ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απλά ο εαυτός τους

Απλά ο εαυτός τους

Δεν υπήρχε καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία από αυτή που έκανε παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Δεν υπήρχε καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία από αυτή που έκανε παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Αναστασιάδης.

 

Μπήκε κι αυτός στα παιχνίδια των παικτών του με τη μπάλα και όλοι μαζί πέρασαν όμορφες στιγμές με πολύ γέλιο και κέφι. Αυτό ακριβώς είναι που χρειαζόταν ο «Δικέφαλος» παραμονές ενός τόσο σημαντικού αγώνα, όχι, κυρίως, λόγω της ανάγκης να βάλει τρεις ακόμη βαθμούς στο τσουβάλι του πρωταθλήματος, όσο γιατί αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία για να βροντοφωνάξει προς Πειραιά μεριά: «Ερχόμαστε…».

 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια σε τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό το αντιλήφθηκε πρώτος απ’ όλους ο 61χρονος τεχνικός της ομάδας. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για να ανεβάσει τους τόνους της πίεσης και του άγχους στους ποδοσφαιριστές του. Ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, εισπράττουν καθημερινά τη δίψα του κόσμου να δει την ομάδα του ανταγωνιστική σε ντέρμπι και να συνεχίσει την ξέφρενη κούρας προς τον τίτλο.

 

Το ζητούμενο δεν είναι ούτε να σφιχτούν, ούτε να δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους. Αυτό είναι δεδομένο. Το ζητούμενο είναι να έχει αντίκρισμα η προσπάθειά τους και για να συμβεί αυτό πρέπει να είναι απλά ο εαυτός τους. Να μπουν με αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο, αυτή που τους οδήγησε να είναι πικραμένοι επειδή δεν κέρδισαν την Φιορεντίνα και να κάνουν το παιχνίδι τους. Τόσο απλά.     

X