ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η απίθανη απόφαση της Euroleague υπέρ των παικτών

Η απίθανη απόφαση της Euroleague υπέρ των παικτών

Ποιο ήταν το αίτημα που κατέθεσε η Ενωση Παικτών στην Euroleague και έγινε αποδεκτό στη σημερινή γενική συνέλευση που έλαβε χώρα στο Μόναχο.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είδηση προέκυψε από τη σημερινή γενική συνέλευση της Euroleague που έλαβε χώρα -όπως ήταν προγραμματισμένο- στο Μόναχο. 

 

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το φλέγον ζήτημα του Ολυμπιακού (σ.σ. το κατά πόσον μια ομάδα που πρόκειται να αγωνιστεί στην Α2, έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης), ωστόσο στο παρόν θέμα δεν θα μας απασχολήσει αυτό. 

 

Κι αυτό διότι -ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες αποφάσεις- η Euroleague γνωστοποίησε ότι θα εκπληρώσει άμεσα ένα σχετικό αίτημα που κατέθεσε προ ολίγων μηνών η Ενωση Παικτών. Πιο συγκεκριμένα, σε όλα τα εκτός έδρας ταξίδια, οι παίκτες υποχρεωτικά θα πρέπει να κοιμούνται σε μονόκλινα και όχι σε δίκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, όπου θα διαμένουν οι ομάδες! Κάτι το οποίο μπορεί να φαντάζει... αστείο σε πολλούς, ωστόσο αποτελεί τεράστιο ζήτημα για τους ίδιους τους αθλητές...

 

X