ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τρεις μήνες και τα αποτελέσματα αντιντόπινγκ αγνοούνται...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τρεις μήνες και τα αποτελέσματα αντιντόπινγκ αγνοούνται...

Στη Δόξα Δράμας ακόμη περιμένουν να μάθουν τι έγινε με τα αποτελέσματα του ελέγχου ενός αγώνα που έγινε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου

Απορία, προβληματισμός και συνάμα εκνευρισμός…

 

Είναι τα συναισθήματα, τα οποία διακατέχουν τους ανθρώπους της Δόξας Δράμας, σχετικά με περιστατικό το οποίο συνέβη πριν από τρεις μήνες και ακόμη δεν έχουν ενημέρωση.

 

Απίστευτο, κι όμως ελληνικό. Κι όμως…

 

Η Δόξα Δράμας είχε ζητήσει να γίνει αντιντόπινγκ κοντρόλ στο ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Ετσι κι έγινε. Ηταν για τη 2η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Football League. Το παιχνίδι έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2018.

 

Σε τρεις αγωνιστικές είναι να παίξουν πλέον στον Βόλο για τον δεύτερο γύρο, αλλά τα αποτελέσματα του ελέγχου από εκείνο το ματς, του πρώτου γύρου ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά!

 

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Προσπαθούμε να μάθουμε και δεν μας ενημερώνουν. Είναι δυνατόν;», υποστηρίζουν μεταξύ των άλλων στη Δόξα.

 

Απάντηση ξεκάθαρη δεν έχουν πάρει ακόμη, με συνέπεια στην ομάδα της Δράμας να εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα. Λένε ότι θα κυνηγήσουν την υπόθεση και θα το πάνε μέχρι τέλους.

 

Συν τοις άλλοις, υπενθυμίζεται απλά για την ιστορία, ότι είχαν πληρώσει προκαταβολικά τον έλεγχο.

 

Μάλιστα, στον συγκεκριμένο αγώνα η Δόξα είχε νικήσει με 2-1. Ωστόσο, ο Ν.Π.Σ. Βόλος πήρε πρωτόδικα το παιχνίδια στα χαρτιά, λόγω… γιατρού, ύστερα από ένσταση, την οποία είχε καταθέσει.

 

Η ομάδα της Δράμας έκανε έφεση, η οποία εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Απόφαση αναμένεται εντός των ημερών.

X