ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απίστευτο: Τρακτέρ έκανε ντου σε αγώνα τοπικού στη Λάρισα!

Απίστευτο: Τρακτέρ έκανε ντου σε αγώνα τοπικού στη Λάρισα!

Έγινε και αυτό σε γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα. Ένα τρακτέρ έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές αθλητών, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημάδεψε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα. Συγκεκριμένα στην Ανάβρα, στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Α.Σ. Βορειοηπειρωτών (2-2), εμφανίστηκε, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, τρακτέρ που κινήθηκε προς την περίφραξη και τον πάγκο των φιλοξενουμένων, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όσων βρίσκονταν στο σημείο εκείνο.

 

Υπήρξε άμεση αντίδραση από τους φιλοξενούμενους που κυνήγησαν τον οδηγό και το τρακτέρ. Στο γήπεδο Ανάβρας ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάλεσε την αστυνομία.

 

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη σε κλίμα έντασης (ύβρεις, ρίψη αντικειμένων). Όπως κατήγγειλαν οι φιλοξενούμενοι ο διαιτητής κ. Νίτσας δεν έγραψε στο Φ.Α. επακριβώς τα όσα διαδραματίστηκαν. Το σοβαρό αυτό θέμα αναμένεται να απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ τις επόμενες ημέρες.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης, καταδίκασε τα όσα συνέβησαν και δήλωσε αποφασισμένος να βάλει οριστικό τέλος σε τέτοιου είδους καταστάσεις που δυσφημούν το τοπικό ποδόσφαιρο.

 

Πηγή: onlarissa.gr

X