ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προβοκάτορας με τον ύμνο του ΠΑΟ και τραυματίας που πήγε για ντεπόν!

Προβοκάτορας με τον ύμνο του ΠΑΟ και τραυματίας που πήγε για ντεπόν!

Η υπερασπιστική γραμμή των ερυθρόλευκων πρόσφερε άφθονο γέλιο με την απόπειρά τους να πείσουν πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός

Ατάκες για τον τραυματία οπαδό που πήγε απλά για... ντεπόν, επιχειρηματολογία για το κινητό που χτυπούσε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού και τον Κώστα Καραπαπά να δηλώνει και ο ίδιος αυτήκοος μάρτυρας. Όλα αυτά στην απολογία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

 

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Ιωάννης Χατζησαββάογλου ζήτησε να μη ληφθεί υπόψη κυρίως η έκθεση του παρατηρητή που ανέφερε πως υπήρξε τραυματισμός φιλάθλου.

 

Τα επιχειρήματα ήταν όντως... απίστευτα. Πέραν του ότι ανέφεραν πως δεν επιτρέπεται να γράψει ο παρατηρητής οτιδήποτε δεν είδε ο ίδιος (γράφει πως είχε επίσημη ενημέρωση από τον γιατρό πως τραυματίστηκε φίλαθλος), ο Ολυμπιακός υποστήριξε πως δεν υπήρξε και επί της ουσίας τραυματισμός!

 

«Αυτός ο άνθρωπος είπε ότι πήγε στο αμάξι του να πάρει ντεπον. 500 μέτρα από το γήπεδο. Είδε αίμα και επέστρεψε στο γήπεδο για να νιώσει ασφαλής. Μίλησε με τον γιατρό, αυτό κατέθεσε και στην αστυνομία και ο γιατρός πήγε μετά και έκανε άλλες δηλώσεις» υποστήριξε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού.

 

Για την έκθεση της αστυνομίας υποστήριξε η πλευρά των ερυθρόλευκων: «Η επιτροπή σας δεν επιτρέπεται κανονιστικά να αξιολογήσει την έκθεση της αστυνομίας. Που γνωρίζουμε ότι δεν είναι κάποιες άσχετες πράξεις αλλά μπορεί να έγιναν 100 μέτρα ή 500 μετρα μακριά από το γήπεδο. Η έκθεση λοιπόν της αστυνομίας, σύμφωνα με τον ΚΑΠ μπορεί να ληφθεί υπόψη μόνο συμπληρωματικά, αν δεν υπάρχει νύξη σε φύλλο αγώνα ή έκθεση παρατηρητή, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη».

 

Μετά ακολούθησε το επιχείρημα με τον προβοκάτορα: «Αν γίνει δεκτή η έκθεση αιτούμαστε τη μεταβολή στο 15, 4α. Αιτούμαστε την μη ανάγνωση της λόγω ύπαρξης προβοκάτορα. Δεν αρκεί ότι έπαιξε ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο κινητό του. Εβριζε τους οπαδούς και άφησε το κινητό του να χτυπάει για να εκδιωχθεί... Εχουμε ένορκες βεβαιώσεις από μόνιμους κατοίκους Πάτρας, αστυνομικών εν ενεργεία που ήταν στο γήπεδο και άκουσαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού...»

 

Επίσης, ο Ολυμπιακός ζήτησε αν υπάρξει αφαίρεση βαθμών αυτή να γίνει από τον όμιλο του Κυπέλλου επικαλούμενος το άρθρο 3 του ΚΑΠ

 

Τα απίστευτα και όμως Ολυμπιακά είχαν και συνέχεια με τη μαρτυρία του Κώστα Καραπαπά. Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού υποστήριξε πως και αυτός άκουσε το κινητό να χτυπά με τον ύμνο του Παναθηναϊκού γιατί βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα κάγκελα της θύρας.

 

Οχι μόνο δεν έκλεισε το κινητό του αλλά άρχισε να κινείται στην έξοδο. Κάποιοι τον έβρισαν, το ίδιο έκανε και αυτός. Εκεί 5-8 άνθρωποι έτρεξαν εναντίον του. Λίγο πριν την έξοδο εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ. Αντί να πιάσουν τον οπαδό ή τους δύο, τρεις που τον είχαν πάρει στο κυνήγι, έκαναν έφοδο στην εξέδρα"

 

Μετά ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στη μαρτυρία του γιατρού του αγώνα: "Μίλησα με τον γιατρό, γιατί μίλησε στην τηλεόραση. Μου είπε ότι ήταν ο Δημητρόπουλος ο παλιός διαιτητής. Ξέρω ότι έφυγε κακήν καώς από τη διαιτησία, ήταν διαπλεκόμενος».

 

Η απόφαση δεν θα ληφθεί άμεσα καθώς δόθηκε διορία μέχρι αύριο για την κατάθεση υπομνημάτων.

X