ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απαιτεί εξηγήσεις και ισονομία ο Αρης

Απαιτεί εξηγήσεις και ισονομία ο Αρης

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης θα συναντηθεί σήμερα (9/10) με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα

 

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του Αρη για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα από τον κ. Κομίνη στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

 

Αφορμή αποτελεί το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε, σε ανατροπή του Ματέο Γκαρσία από τον Μπανανά. Φάση η οποία θα άλλαζε τις ισορροπίες και προφανώς τη ροή του αγώνα, αλλά ο διαιτητής από την Θεσπρωτία «έκλεισε» τα μάτια του στερώντας από τον Αρη να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το εν λόγο παιχνίδι.

 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά φέτος -κι ας είμαστε ακόμη στην 6η αγωνιστική- που ο Αρης πέφτει… θύμα της διαιτησίας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, παρουσία και του Ντίνου Διαμαντόπουλου, θα επισκεφθεί σήμερα τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. πρόκειται να εκφράσει τα έντονα παράπονα που υπάρχουν για τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Αρης, να ζητήσει την τιμωρία του Κομίνη (σ.σ. πήρε χαμηλή βαθμολογία από τον παρατηρητή Κουρκούνα), ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων θα θέσει ξανά το αίτημα για τον ορισμό των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι που ακολουθούν, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αρης αυτό που απαιτεί είναι ισονομία και τίποτα παραπάνω. Κάτι βέβαια που μέχρι τώρα βιώνει σε πολύ μικρό βαθμό.

X