ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για Στεργιάκη η Σλάβια Σόφιας

Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για Στεργιάκη η Σλάβια Σόφιας

Ο πρόεδρος του βουλγαρικού συλλόγου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, αρνήθηκε την αρχική κρούση, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τη μεταγραφή...

Για την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Αντώνη Στεργιάκη, που αγωνίζεται στη Σλάβια Σόφιας κινήθηκε ο Ολυμπιακός.

 

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του βουλγαρικού συλλόγου, Βέντσισλαβ Στεφάνοβ, ο οποίος ωστόσο επισήμανε ότι η αρχική πρόταση δεν τον ικανοποίησε.

 

«Θα δούμε. Αν στείλουν προσφορά, που μας ικανοποιεί όλους, τότε θα μιλήσουμε ξανά», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Βούλγαροι αρνήθηκαν την αρχική κρούση και της Στάνταρ Λιέγης, η οποία έχει επίσης κινηθεί για την απόκτηση του Στεργιάκη.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας αγωνίζεται ως βασικός στη Σλάβια και είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκρότημα των U17 και U19.

 

«Το οικονομικό κομμάτι είναι θέμα αξιολόγησης της κάθε ομάδας. Είναι αλήθεια, ότι αρκετά μεγάλα 'club' παρακολουθούν και ενδιαφέρονται για τον Αντώνη. Ο Στεργιάκης είναι πλέον έτοιμος τερματοφύλακας, δεν είναι ταλέντο. Θεωρούμε ότι είναι από τους καλύτερους στην ηλικία του. Παίζει βασικός από 17,5 χρονών. Συν τοις άλλοις, το σημαντικό επίτευγμα είναι ότι δεν παίζει στη χώρα του. Είναι Ελληνας και παίζει στη Βουλγαρία», δήλωσε στο metrosport.gr ο εκπρόσωπος του, Γιώργος Κολοβός.

 

Ο Στεργιάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του Αρη. Από εκεί ξεκίνησε και στη συνέχεια πήγε στη Θύελλα Φιλώτα (Γ' Εθνική).

 

Ο Ολυμπιακός τον είχε από νωρίς στο... ραντάρ του, αφού τον είχε κάνει κρούση ξανά, πριν ακόμη πάει στη Σλάβια, ωστόσο ο Ελληνας τερματοφύλακας ήθελε να έχει χρόνο συμμετοχής και έτσι προτίμησε να πάει στη Βουλγαρία, όπου η ομάδα του τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε θέση βασικού.

X