ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απέφυγε στην εκπνοή την «αυτοκτονία» ο Ηρακλής

Απέφυγε στην εκπνοή την «αυτοκτονία» ο Ηρακλής

Τακτοποιήθηκε την τελευταία στιγμή η οφειλή στην ΕΠΟ και απομακρύνθηκε οριστικά ο κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών

 

Αποτελούσε ένα από τα πολλά «αγκάθια» που απειλούσαν τους κυανόλευκους και μάλιστα με ποινή εξοντωτική. Με αφαίρεση δηλαδή τριών βαθμών που δεν υπήρχε περίπτωση να επιστραφούν, ακόμη και αν την επομένη πληρωνόταν η οφειλή.

 

Ο λόγος για το χρηματικό ποσό ύψους 23.800 ευρώ προς την ΕΠΟ, το οποίο αφορούσε πρόστιμο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Την ύστατη στιγμή, κυριολεκτικά στις… καθυστερήσεις ο Σπύρος Παπαθανασάκης κινητοποιήθηκε-επιτέλους- και κατέβαλε μέσω επιταγής το συγκεκριμένο ποσό αποτρέποντας την… αυτοκτονία. Πολύ απλά διότι ο Ηρακλής θα έχανε οριστικά και αμετάκλητα τρεις βαθμούς και θα πήγαινε «στράφι» η υπερπροσπάθεια που γίνεται σε αγωνιστικό επίπεδο για την παραμονή στην κατηγορία.

 

Ωστόσο η θετική χθεσινή εξέλιξη δε σήμανε και την απουσία παρόμοιων προβλημάτων μελλοντικά. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να πληρωθούν Αντωνίου και Μπλέτσας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν οριστικά έξι βαθμοί και ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί και αγωνιστικά. Και φυσικά μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων εντάσσονται οι οφειλές σε πρώην και νυν παίκτες και προπονητές όπως και στους υπαλλήλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα γραφεία. Με την οικονομική δυστοκία Παπαθανασάκη-Καγιούλη να είναι εμφανής και την ύπαρξη «συμπαικτών» να «ναυαγεί» όταν και με όποιους επιχειρήθηκε.

 

X